Mașina ministrului Familiei s-a răsturnat după un accident pe Valea Oltului. Natalia Intotero a fost dusă la spital

0
48

Mașina în care se afla ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată, marți, într-un accident rutier. Ministra a fost preluată de o ambulanță, după accidentul de pe Valea Oltului, în județul Vâlcea. La volan se afla șoferul SPP, iar în mașină era și agentul Serviciului de Protecție și Pază.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a ajuns la spitalul din Rm. Vâlcea.

În mașina se afla ministra Familiei, șoferul și agentul SPP, potrivit surselor Antena 3 CNN. Natalia Intotero nu a suferit răni vizibile, însă a fost dusă la spital, aceasta fiind procedura SPP, au mai spus sursele citate.

Potrivit comunicatului IPJ, „la data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20,  polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița”.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAvocat Gianina Vera Poroșnicu: „Consider că merită să treci prin astfel de încercări, oricât de dificile ar fi, dacă la capătul lor poți vedea solidaritatea umană”
Articolul următorSăptămână muzicală, la Palas: peste 100 de toboșari vor cânta live în cadrul „Toboșariada”, un spectacol inspirat din filmul „Mamma mia” și două concerte de excepție ale Filarmonicii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments