Mihai Chirica anunta ca intra in cursa pentru parlamentare ca strategie politica

0
139

Primarul Mihai Chirica vrea sa candideze la alegerile parlamentare si s-a inscris in cursa interna a partidului, luandu-l prin surprindere chiar si pe presedintele liberalilor ieseni, Alexandru Muraru.

Edilul sustine ca nu are de gand sa renunte la scaunul de primar, candidatura sa fiind pur strategica pentru a atrage electoratul.

Mihai Chirica, Primar Municipiul Iasi: “Nici nu se pune problema sa parasesc postul de primar pentru ca, daca voiam sa fiu parlamentar nu candidam pentru o functie la primarie. Nu fac aceste lucruri, nu fac niciodata si imi place sa lucrez cu cartile pe fata. Mai este ceva pana atunci. Cred ca am atras atentia colegilor primari ca este nevoie sa ne mobilizam si a colegilor pentru ca politica fara electorat nu exista“.

Primarul a declarat ca totul este o strategie politica prin care care conducerea partidului va intelege ca trebuie sa obtina un scor mai mare fata de ultimele alegeri.

Mihai Chirica, Primar Mun. Iasi: “Chestiunea cu depunerea candidaturii pentru parlamentare tine mai mult de o strategie politica de mobilizare a electoratului pe care o voi continua si in felul acesta voi continua sa aducem un numar cat mai mare de de parlamentari din partea PNL si in maniera in care si conducerea partidului va intelege ca trebuie sa abordam alegerile parlamentare fata de esecul din 2020“.

În cursa internă din cadrul PNL Iaşi pentru alegerile parlamentare s-au înscris 21 de membri liberali, între care şi actualii parlamentari Alexandru Muraru, Liviu Brătescu şi Sorin Năcuţă.

De asemenea, au intrat în cursă Luciana Antoci – inspectorul general al Inspectoratului Şcolar, Daniel Juravle – viceprimarul Iasului, Lucian Rusu – secretar general adjunct al Guvernului, Alin Andrieş – secretar de stat în Ministerul de Finanţe, Romeo Vatră – director al Aeroportului Iaşi şi Adrian Acostoaiei – consilier judeţean.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCSM Iasi 2020 a rezistat doar in primul sfert de ora in fata campioanei CSM Bucuresti, la debutul in Liga Florilor
Articolul următorGiuristul luzer Preapieliță lovește din nou. Mai precis, meritele ar fi ale consoartei.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments