Nunta la Palatul Victoria? Iubita lui Ciolacu e gravida si se pregateste de nunta cu Marcel in septembrie.

0
2671
Marcel Ciolacu si Sorina Docuz

Pe de o parte, penelistii se gandesc serios sa il dea jos pe Ciolacu printr-o miscare blitz pana in septembrie. Pe de alta, ei au deja in mana un scandal cu care l-ar putea termina pe seful PSD: relatia sa cu Sorina Docuz. Dar nu aia de amor, caci cei avizati stiu ca de aia a divortat premierul, pentru a fi cu ea. Ci relatia de afaceri, e cu furt de bani, cu alea alea, pare-se ca Lucica Bode nu a avut degeaba o relatie buna cu DGIPI.

Dar si aici intelighentia liberala e fara oua: strategia PNL e sa nu il termine total pe Ciolacu, fiindca, zic ei, hahaha, au nevoie de el in turul 2. Atata doar ca EI, liberalii, s-ar putea sa nu apuce turul 2.

Prostilor de liberali care sunteti prosti, ACUM trebuie detonate toate: si pozele cu Ciolacu mergand cu jetul privat la Monaco, cu Laura Vicol si “echipa”, si faptul ca Sorina Docuz e gravida cu premierul si ca, in mod suspect, beneficiaza deja de “serviciile” unor sepepisti, lucru care e la limita legii, fiindca ea nu e oficiala, ma refer nu e nevasta oficiala de demnitar.

Informatiile mele zic ca in mijloc de septembrie ar urma sa se faca oficializarea relatiei prin casatorie, o incercare de PR pentru a dezamorsa efectele unor dezvaluiri despre Ciolacu si Docuz. Sa vedem daca tine. Aceasta este concluzia jurnalistului Liviu Alexa.

Cine este Sorina Docuz.

Recent, în spațiul public au apărut unele zvonuri ce indică o legătură neașteptată între Sorina Docuz și Marcel Ciolacu, în care ea apare ca „protejata lui Marcel Ciolacu’.

În presă a apărut o investigație amplă, urmată de un editorial al lui Dan Tăpălagă, ce vorbește despre „Marea vulnerabilitate a premierului Marcel Ciolacu: Afacerile protejatei lui’.

„Avem indicii solide, dovezi, coroborate cu informații pe surse, care toate la un loc arată că doamna Sorina Docuz sau oameni din anturajul ei încearcă să profite la maxim de bunele relații cu premierul Ciolacu, cu sau fără știrea acestuia, pentru a obține contracte sau beneficii de la diverse autorități publice (ministere, companii, primării controlate de PSD)’, scrie Dan Tăpălagă în editorialul care a urmat investigația publicată joi, 30 noiembrie 2023, în G4Media.

Sorina Docuz a lucrat ca fotomodel. Fostul manechin a fost și Miss Buzău 2007. Potrivit actualitate.net, aceasta ar fi pozat la 16 ani în sânii goi, în revista FHM. Înainte să divorțeze de Robert Negoiță, edilul ar fi ajutat-o pe aceasta să-și deschidă un atelier de croitorie. În prezent, ea a antreprenoare.

 

Nenea Pahontu, e adevarat ca ati fost anuntat sa va pregatiti din septembrie sa ii asigurati si Sorinei paza profesionista? Scuze, e adevarat ca DEJA o faceti?

Sorina Docuz

Previziune: Partidul care il termina mediatic pe presedintele partidului advers va intra in turul 2. Daca pesedistii apasa mai tare, il pun jos pe Ciuca pentru scandalul cartii ostasesti. Daca peneleii scot marfa, Grindeanu vine presedinte la partid. Nu stim daca si la Cotroceni. Padurea decide.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSuperbibică gazetăriță din munciupiu, scârbită de encompetența deontologilor de la T4. Melețieni sonați bat călătorii care vin cu taxâurile să prindă avionu’!
Articolul următorVIDEO! UPDATE Descinderi la casa fostului primar din comuna Schitu Duca. De ce au venit mascații la Mihai Mihalache
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments