Orgolios cu accese de paranoia, Răzvan Constantinescu se visează liderul suveraniștilor români

0
1195

Orgoliul doctorului erou în grad de gastroenterolog Răzvan Constantinescu se află în plin proces de mărire a stratului adipos. Zilele trecute, medicul ieșean s-a întâlnit la Casa Capșa din București cu o serie de personaje pitorești ale politicii românești, cu intenția de a coagula o mișcare suveranistă. La masa negocierilor s-au aflat deputatul Mihai Lasca, Răzvan Constantinescu, Oana Eftimie, toți aceștia fiind reprezentanții partidului Patrioții Poporului Român, Iulian Capsali, consilier principal, Diana Șoșoacă și Cozmin Gușă, cel din urmă pe post de sfătuitor în căutare de vreun contract gras de consultanță. Invitat la întâlnire a fost și George Simion, dar acesta și-a făcut de treabă în altă parte, așa că n-a servit meniul politic de la Capșa.

În primul rând, ce a frapat la această chermeză a fost alegerea decorului somptuos al Casei Capșa. Interiorul eclatant al celebrului restaurant s-a vrut a conferi participanților la întrunire un anumit ștaif aristocratic, menit a mai estompa din apucăturile birjărești ale Dianei Șoșoacă.

Așa cum era de așteptat, personajul cel mai plângăcios, dar și arogant al întâlnirii a fost doctorul Constantinescu. Relatările sale sunt doldora de paranoia, ironii ieftine, autosuficiență, grandomanie.

Ca de obicei, doctorul ieșean trăiește sentimentul clar că este supus unui blocaj mediatic. „Blocada presei mainstream continuă. La fel ca în așa-zisa pandemie. Și atunci eram proscris, la fel sunt și acum. Toți fac doar ce li se permite de către cei care dau banii”, a scris Constantinescu, proscrisul de serviciu.

„În presa scrisă, 6 din 7 ”organe” au scris că a fost scandal, că delegația AUR a fost dată afară și că ”Șoșoacă i-a invitat pe Simion și Gușă la negocieri”. Doar Active News a pronunțat numele meu, că aș fi fost și eu pe-acolo”, se plânge în continuare de nebăgare în seamă eroicul medic suveranist, care găsește și o explicație a faptului că e tratat cu spatele: “Pentru că au consemn: NU pronunțați acel nume!”.

În schimb, Răzvan Constantinescu nu se poate plânge că duce lipsă de ode și omagii din interiorul partidului. Cu ocazia zilei sale de naștere, acesta primea din partea Oanei Eftimie, vicepreședinte al PPR, declarații halucinante de dragoste via Facebook: “Nimeni nu e ca Răzvan! Răzvan, nimeni nu e ca tine! Nu, Răzvan, țara asta nu a mai văzut un posibil lider ca tine. La mulți ani!”

Pe scurt, candidatul Răzvan Constantinescu își consolidează tot mai mult imaginea de politician obsedat de ideea că nu i se acordă importanță în presă, lucrul ăsta întâmplându-se la ordinele unei oculte care se simte amenințată de inteligența și farmecul său politic. Medicul ieșean este într-o evidentă și permanentă goană după celebritate, neratând nici o ocazie de a-și alimenta orgoliul, singura trăsătură la care excelează.

El încă neagă realitatea simplă care arată că șansele sale de a întruni măcar 1% din voturi sunt minime, și că toată această revoltă împotriva presei ingrate devine tot mai caraghioasă.

Nu cred că ieșenii, românii au nevoie de un candidat suspicios, pus mereu pe arătat cu degetul spre adversari imaginari.

Iar mult prea îndrăgostita peperistă Oane Eftimie probabil să fi avut dreptate cu acele declarații de iubire.

“Răzvan, nimeni nu e ca tine!”

Așa e! Slavă Domnului că sunteți doar unul, domnule Răzvan Constantinescu.

5 3 votes
Article Rating


Articolul precedentMihai Mihalache a fost exclus din PSD
Articolul următorBalon Ișcu face reclamă la mașini șî trotinete electrice. S-au dus proptelele șî pentru Mitrofica de la kefereu. Nu mai e șăf la ciumă la munțipiu dar tăt îi merge.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments