Primaria Iasi pregateste un milion de lei pentru Sărbătorile Iașului

0
71

Primăria Iași intenționează să aloce un milion de lei pentru evenimentele dedicate Sărbătorilor din octombrie, conform unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut vineri de Consiliul Local.

Calendarul evenimentelor se concentrează între 10 și 15 octombrie, iar cea mai mare parte a bugetului, 500.000 lei, va fi destinată concertului din 19 octombrie, care va include un spectacol cu drone. Concertul, organizat în parteneriat cu Ateneul Național din Iași, va avea loc în fața Palatului Culturii și va aduce pe scenă artiști din Republica Moldova și România.

Târgul de toamnă va începe pe 10 octombrie, cu standuri amplasate în zona Halei Centrale și pe bd. Ștefan cel Mare. De asemenea, Sărbătoarea Vinului se va desfășura la Hala Centrală, iar la ștrandul municipal va fi amenajat un parc de distracții.

Primăria va sprijini și evenimentele religioase dedicate Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, inclusiv masa pelerinilor din 14 octombrie.

Alte evenimente organizate în cadrul Sărbătorilor vor consta în: Seara Valorilor, deschiderea Galeriei de artă europeană la Palatul Culturii, spectacole de muzică populară în cartiere și un forum al orașelor înfrățite.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSurpriza covrigarului Ciolacu: nici un plăcintar de la PSD Iași n-a fost promovat în echipa gogoșeriei de la centru
Articolul următorVideo | O furtuna cu aspect de tornada a produs pagube in Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments