Superbibică gazetăriță din munciupiu, scârbită de encompetența deontologilor de la T4. Melețieni sonați bat călătorii care vin cu taxâurile să prindă avionu’!

0
221

Nimic nu mai surprinde la deontologia ăeroportuară din frumosul muncipiu, stimați onorabili ieșeni! Un stabiliment lăsat de izbeliște, după ce a fost turat politikienește doar pentru prostire la colectare de voturi. O hală jalnică, fără un magazin sau măcar un băruleț unde să bea bibicul călător o cafeluță. Bate vântul în jurul a două automate sinistre, prin care impostoriul Romica colectează multă carne în frigidere de la bieții călători însetați. 3 epuroi o apă chioară, în dispreț total față de oamenii care muncesc cinstit șî au ghinionul să decoleze de pe ăerodromul condus de nea Romicâ. Dar și mai grav este că în stabilimentul admenestrat de un gras asudat permanent, aflat în lacheială la Don Costelo, sunt agresați bieți călători șî tăvăliți pe jos de nește melețieni cretinoizi. Ne-au facut de râs în tătă țara chear eri, când au smuls cu forța un biet bibic suferind de inimă șî l-au călcat cu bocancii pe cap să-i pună cătușe. Vina omului? Intrase în panică, pierdea avionu’ că agenții lu Romicâ scotoceau prin taxâul pe care îl plătise cinstit, să îl duca în siguranță, să prindă ăeroplanul. L-au abuzat șî l-au și amendat pe bietul om, chear cetățean german. 1000 de epuroi i-au luat sărmanului, derbedeii îmbracați în haine de melețieni! Dar dacâ poate credeți că avem noi ceva cu cineva, așa den senin, iată că vă dăm spre cetire șî câteva rânduri scrise la amărăciune de o bibică superonorabilă, o gazetăriță onestă și de foarte mare valoare din frumosul nostru muncipiu, ostracizat de meltenii care au luat această onorabilă comunitate în captivitate. Vă lăsam să giudecați singuri, bibicilor, nu mai comentăm că ni se face rău când vedem asemenea hipocriți encompetenți, care nu-i interesează decât cărnița de pe ciolan, să o bage în cămarile lor nesâmțite.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentAnaliză: Profitul restaurantelor din România e pe minus pentru prima oară de la pandemie. 2023 înregistrează o scădere anuală de 12%
Articolul următorNunta la Palatul Victoria? Iubita lui Ciolacu e gravida si se pregateste de nunta cu Marcel in septembrie.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments