Tragedie în fotbalul românesc: un fotbalist de 26 de ani și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă

0
56

Tânărul fotbalist Alberto Nazare a murit în noaptea trecută într-un tragic accident de motocicletă.

După ce a jucat doar două meciuri pentru FC Unirea Dodesti, Alberto si-a pierdut viața pe un bulevard din Bârlad, după ce motocicleta sa a intrat într-un stâlp. Impactul a fost devastator.

Pe 23 august, la ora 00:47, Poliția Municipiului Bârlad a fost informată prin apel la S.N.U.A.U.112 despre un accident rutier cu victime pe bulevardul Republicii. La fața locului, polițiștii au descoperit că un tânăr de 26 de ani, din Bârlad, a pierdut controlul motocicletei înmatriculate în județul Vaslui, îndreptându-se dinspre Vaslui către centru, și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.

Din păcate, motociclistul a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Bârlad, unde a decedat.

Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, continuând cercetările pentru a clarifica circumstanțele acestui accident tragic.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMedicii din Iași au reușit să îi salveze picioarele tânărului rănit grav într-un service auto, de explozia unei anvelope
Articolul următorUn bărbat de 35 de ani căutat pentru o infracțiune de omor a fost reținut de polițiștii din cadrul ITPF Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments