Un barbat a fost prins in Targu Frumos cu 350 de grame de rezina de cannabis

0
154

Procurorii DIICOT Iasi au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc, fără drept, complicitate la introducere în țară de droguri de risc, fără drept și trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că în cursul lunii august 2024, unul dintre inculpați în baza înțelegerii prealabile cu cel de al doilea a procurat din Franța, în scopul comercializării, 350 grame rezină de canabis pe care a livrat-o în țară prin prin intermediul unei firme de coletărie. Coinculpatul a fost prins în flagrant, în orașul Târgul Frumos, în timp ce transporta pachetul în care se afla ascunsă cantitatea de drog de risc menționată.

Probatoriul administrat a relevat și faptul că, în perioada mai – august 2024, inculpații au deținut, intermediat și comercializat direct droguri de risc (rezină de canabis) către consumatori de pe raza județului Iași.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.
Miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSistemul de termoficare din Iași ar putea ajunge sub controlul unuia dintre cei mai bogați români
Articolul următorDe la „Celentano din Las Fierbinți”, la „Anul nou care n-a fost”. Adrian Văncică joacă unul din rolurile principale în lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mureșan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments