Un Lidl din Iași a fost închis după ce au fost găsiți șoareci pe rafturi

0
131

Magazinul Lidl din comuna Miroslava, inaugurat în luna noiembrie a anului trecut, a fost închis temporar astăzi după ce inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Iași au trecut pragul unității și au descoperit nereguli grave.

Controlul, desfășurat ca urmare a unei sesizări, a scos la iveală abateri semnificative de la normele de igienă și siguranță alimentară.

Autoritățile au pus la dispoziție și o fotografie care arată clar prezența șoarecilor în incinta magazinului.

Inspectorii CJPC Iași au găsit excremente de șoareci, dar și de muște în zona brutăriei, unde pavimentul era acoperit de praf și scurgeri uscate. De asemenea, au gasit insecte în depozit și au constatat că produsele congelate erau depozitate în boxe neigienizate, care prezentau rugină și zgârieturi murdare, potrivit unui comunicat de presă.

În urma acestor constatări, CJPC Iași a aplicat două amenzi contravenționale în valoare totală de 12.000 de lei și a dispus închiderea temporară a unității până la remedierea completă a deficiențelor.

Magazinul Lidl din Miroslava va rămâne închis până când toate problemele identificate vor fi rezolvate, inspectorii urmând să verifice dacă măsurile necesare au fost implementate.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentZimbria aduce gustul autentic al tradiției românești mai aproape de tine, odată cu deschiderea unei noi locații în Palas Iași
Articolul următorUn bolid a fost făcut praf de un tren în comuna Belcești. Două persoane au fost implicate în accident
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments