VIDEO! Generalul SRI Dumitru Dumbrava pretinde ca vizitele pe care le facea la institutiile din Justitie erau normale: “Unde ati fi vrut ca eu, seful Directiei juridice din Serviciul Roman de Informatii sa merg, la Ministerul Sanatatii, la Ministerul Muncii, la Ministerul Apararii Nationale? Eu eram interfata serviciului pentru ceea ce inseamna sistemul judiciar”

0
130

Generalul SRI Dumitru Dumbrava (foto) recunoaste vizitele pe care le-a facut la institutii din Justitie, insa pretinde ca acestea erau cat se poate de normale, avand in vedere functia de director al Directiei juridice din cadrul Serviciului Roman de Informatii pe care o detinea. Declaratia a fost facuta de Dumbrava luni, 5 august 2024, la iesirea de la Sectia 11 Politie, unde a fost prezent pentru semna controlul judiciar.

 

Astfel, coordonatorul campului tactic din Justitie sustine ca asemenea vizite erau fix la fel ca cele pe care omologi de-ai sai din SRI le faceau la institutii din alte domenii de activitate. Dumbrava a declarat, in acest context, ca el era doar interfata a SRI pentru tot ceea ce inseamna sistem judiciar: “Eu imi imaginez ca sefa Directiei medicale din Serviciul Roman de Informatii mergea in mod curent la Ministerul Sanatatii. Imi imaginez ca seful Directiei logistice vizita santiere, si mergea la Ministerul Transporturilor, si la nu stiu ce ministere de resort. Unde ati fi vrut ca eu, seful Directiei juridice din Serviciul Roman de Informatii sa merg, la Ministerul Sanatatii, la Ministerul Muncii, la Ministerul Apararii Nationale? Eu eram interfata serviciului pentru ceea ce inseamna sistemul judiciar”.

Pe de alta parte, generalul SRI a negat ca ar fi transmis indicatii catre judecatori si procurori prin intermediul celebrelor plicuri galbene.

Iata declaratiile generalului (r) SRI Dumitru Dumbrava:

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDisciplină pe șantierele din Iași: Măsuri stricte pentru refacerea domeniului public dupa finalizarea lucrarilor
Articolul următorCare sunt cele mai noi tendințe în amenajarea și decorarea băilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments