Zborul operat de Tarom pe destinația Iași – București a fost anulat. Horia Brenciu nu a mai putut pleca spre capitală: „Toate planurile de azi s-au evaporat…”

0
113

Zborul programat pentru aceasta dimineata pe ruta Iasi- Bucuresti a fost anulat. Compania a luat aceasta decizie pentru ca nu ar fi avut aeronave disponibile. Afectat de aceasta schimbare a fost si artistul Horia Brenciu care si-a exprimat nemultumirea pe retelele de socializare.

„Zborul Tarom de la Iași, din dimineață asta s-a anulat. După ce am străbătut țara, în lung și-n lat, la propriu și mă pregăteam să mă întorc acasă, o veste mai “superbă” ca asta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat…

Dar nu sunt eu omul ăla care să se lase doborât de știri d-astea, chiar în ziua de luni. Deloc! Aș putea interpreta că destinul a vrut să mai stau “puțin” la Iași. Fie!

O să beau cafele, o să mă plimb prin orașul cu 7 coline și o să postez tot ce-am făcut în cele 4 concerte pe care le-am avut zilele astea! Și o să zâmbesc!  Nimeni nu-mi va îngenunchea moralul! Hai, săptămână faină, tuturor! Nu vă anulați gândurile bune!”, a scris artistul.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAnimale de companie în apartamente: Reguli și sfaturi pentru o conviețuire armonioasă
Articolul următorZimbria aduce gustul autentic al tradiției românești mai aproape de tine, odată cu deschiderea unei noi locații în Palas Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments