Ăntrebări legitime de la Unchiul pentru nea Costiclă de la peneleu, fost pedeleu. Cățel pârlit de-al Bosului de la giudeț.

0
39

Stimabili alegători, am primit astăzi noi un telefon de la Unchiul nostru șî care a spus că ar vrea să îi pună câteva întrebări, prin intermediul nostru, unui străvechi politikian, nea Costiclă, fost pedele, penele șî iar pedele și de acum nu mai știm. Căci dacă pleacă Klaus înapoiu de unde a venit, nu se știe cine și cum o să le mai țină partea Casei Noastră, înființată în frumosul muncipiu de Don Costelo. Ză Godfazărul locale den giudeț. Deoarece noi nu îl putem refuza, căci Unchiul nostru răspunde prompt la toate solicitările noastre de consultanță, am propus noi Don Patronului nostru să facă publice aceste întrebări. Dar desigur, numai dacă sunt legitime pentru că așea ar trebui să fie. Așa că publicăm mai jos întrebările Unchiului adresate, noi nu știm de ce, lui Nea Costiclă ăsta, un preistoric denozaur al politikiei locale.
Întrebările Unchiului.
„1. Măi Costiclă, cum dracu de cânți tu așea de prost la acordeon, că nu trebuia să se întâmple asta. Tătă famelia ta e virtoși, numai tu murdărești portativuțul ăla cu tăt felul de note false șî arpegii ratate.
2. Ce studii ai , măi mandraoane? Că nu-ți văzu nimenea siviul în atât amar de ani de când tăt șpoliezi bugetul de salarii, pentru care nu faci nemica. Decât dai din gură șâ adopți poziția gheocelului la șăfii tăi, de-a lungul timpului milenar scurs de când te tot fofilezi prin partide.
3. E adevărat ce scria giurnaliști, că ai bătut șî stuchit copchii la clasă, în loc să le dai egzemplu de bonsens și bună governare? Așa cum tăt mânânci tu demagogii prin cămpăniile eleftorale să facă alții?
4. Șî de fapt cum ai ajuns tu în politică, măi Costiclă, că faci greșeli de ortografie șî atunci când te semnezi?! Să nu mai vorbim de actul educațional, pe care pare că îl faci cu copchii, tot așea cum cânți la acordionul acela.
5. Cum e să pupi în fund tăt timpul fizic pe Don Costelo și să îi ții urma ca un caniș bătrân, peste tăt pe unde se duce? Descrie-ne în câteva cuvinte emoțiile care te încearcă în asemenea momenturi?
6. Șâ cum de ești așa pârlit, măi sărăkie, că bate vântul prin declărățiunea ta de avere?! Nici pământ, niki casă n-ai, doar un hârb de Dacie din 2008 șî o amărâtă de pensie. Plus indemnizație de la partid. Care e 14235 RON pe an?! Măi Costiclâ, nu cumva te-ai fofilat și ai uitat să mai pui un zerou, să creadă lumea că ești prăpădit?
7. Cam atât aveam noi să te întrebăm. Tu ai să ne întrebi ceva?”
Stimați concetățeni, poate dacă aveți și domniile voastre întrebări similare pentru cei cărora le plătiți salarii grase, din muncușoara impozitată a domniilor voastre, așteptăm pe adresa rubricuței un semnal. Și vă promitem că îi vom interpela legitim, în numele domniilor voastre pe moftangii dar și pe bibici, pentru lămurirea opiniei publice. Asta ca să nu se zâcă că promovăm doar nepotismul, în persoana Unchiului nostru, care ce e drept ni-i rudă. Dar și cetățean contribuabil, stimaților, la fel ca domniile voastre.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentCel mai titrat șarlatan al muncipiului s-a întors la prima lui dragoste: trenul de noapte.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments