Cel mai titrat șarlatan al muncipiului s-a întors la prima lui dragoste: trenul de noapte.

0
33

Stimați concetățeni. Suntem preafund impresionați de ce abnegație poate avea cetățanul muncipal Cătă Ourțoi, eroul supravețuitor al autostrăzii vieții. Cum își sacrifică el, bibicul mangafa, tinerețile trecute, șî maturitățile prezente șî viitoare, pe altarul unei idei. Acest om era complet modest pâna mai ieri, când era o biată sărăkie de simplu membru cu endemnizație fixă la conseliul de admenestrație. Iar înainte era o sărăkie șî mai mare, care lua și el câțiva lei din zugrăveli și pus faianță. Dar nu a stat degeaba, nu s-a împăcat cu soarta nevrednică. Nu. Arhanghelul autostrăzii a dat năvalnic din aripi și nu s-a lăsat până nu a făcut saltul suprem, de la o panaramă de 1000 de epuroi lunar, la 6-7000 cu aproximațiune. Dar cum modestia îl caracterizează, s-a întors de la avion, cu care mergea în ultimul.timp la menesterul nevroticului de la trănsporturi, la trenul de noapte, care de fapt i-a adus popularitate în rândul unei armate de fraieri care nu știu ce e cu ei. Bravos națiune, iată în sfârșit un escroc sentimental convingător, care nu a vrut nimic pentru el, decât numai foncție de bimbașă, cu endemnizația aferentă. Vă prezentăm în continuare șî o ilustrată, ca să înțelegeți pe cine a reușit să hăbăucească moftangiul care se declară apolitic, afinanciar și bineânțeles, acointeresat. O victimă nevinovată, de 6-7 k epuroi lunar, sacrificată pe altarul unei autostrăzi fără sfârșit.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIncepe procesul disciplinar al judecatoarei Iuliana Garabet de la Judecatoria Iasi: “A evacuat sala fara o justificare si a procedat la solutionarea cauzelor fara accesul partilor si al avocatilor… A amenintat verbal si in scris grefierii… A dispus anularea tuturor cererilor de chemare in judecata, motivand necesitatea infiintarii unui Parchet de Justitie al Uniunii Europene la Iasi”
Articolul următorĂntrebări legitime de la Unchiul pentru nea Costiclă de la peneleu, fost pedeleu. Cățel pârlit de-al Bosului de la giudeț.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments