Compania românească privată Fly Lili a anulat zborurile de la Iași, București și Sibiu

0
51

Compania românească privată FlyLili și-a revizuit rețeaua de rute și a decis să anuleze zborurile planificate să le opereze de la București, Iași și Sibiu.

Managerul Aeroportului Iași, Romeo Vatră, a anunțat că rămâne valabilă intenția companiei AnimaWings de a introduce curse pe ruta Iași – București, începând din martie, anul viitor.

El a adăugat că sunt inițiative ale unor companii ca, din primăvară, să inițieze curse către Valencia (Spania), Atena și Salonic (Grecia) și Lyon (Franța).

Romeo Vatră: FlyLili a anunțat deschiderea zborurilor în luna septembrie pe Iași. Din păcate acest lucru nu s-a confirmat. Firma a scos din sistemul de vânzări biletele pentru Iași, Sibiu și București și suntem în continuă comunicare cu alte companii care ar fi interesate de deschiderea operațiunilor pe Iași. Suntem în continuare în discuții și cu companiile existente pe Aeroportul Iași pentru a identifica rute noi. Sperăm de anul viitor să avem vești bune și o creștere a conectivității pe aeroport. Ruter noi pe care insistăm sunt: Valencia,  rute din Grecia, Atena,  Salonic, Lyon, rute din nordul Germaniei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași
Articolul următorCod roșu de inundații în Galați și Vaslui. Oamenii care locuiesc în zone de risc au fost evacuați
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments