Doliu la Facultatea de Fizica UAIC dupa decesul unui cunoscut profesor

0
137

Doliu la Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza dupa decesul prof. univ. dr. habil. Cristian Enăchescu.

Acesta a ocupat funcțiile de cancelar, prodecan și decan la Facultatea de Fizică, a fost membru al Consiliului Facultății de Fizică și al Senatului Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, președinte al comisiei de specialitate a Senatului pentru relaţii internaționale și parteneriate de studii și cercetare.

De asemenea, a condus comisia de Fizică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) și a fost membru al Consiliului Național al Cercetării Științifice (CNCS).

“Profesor desăvârșit și apreciat de studenți, spirit dedicat valorilor universitare, reper al fizicii contemporane, domnul prof. univ. dr. habil. Cristian Enăchescu și-a dedicat continuu energia și priceperea învățământului de Fizică și cercetării științifice…Comunitatea ieșeană de Fizică și cea din România va păstra vie amintirea lui Cristian și este alături de familie, greu încercată de această pierdere”, a transmis intr-un mesaj Facultatea de Fizica UAIC.

“Cuvintele sunt de prisos. S-a stins un prieten, un om exceptional, un fizician remarcabil. Un profesor care a lăsat peste tot urme de binețe echilibru și admirație. Condoleanțe familiei, colegilor, prietenilor”, a transmis si profesorul Silviu Gurlui.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentOperatorul low cost ucrainean Bees Airlines intra puternic pe Aeroportul Suceava
Articolul următorMaine, 26 septembrie, apa potabila va fi intrerupta in 8 localitati din judetul Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments