E vraiște la pezdedeaua de pe bulivar. Se îngramădesc la ceolan în devălmășie, semn că Pompa Caricel a intrat în comă politicâ.

0
253
Pompa cu privirea perdută, spravegheat cu îngrijorare de planta lui agățătoare preferată.

S-au activat detectoarele de ceolan, onorabili concetățeni. Găștile care mimează ideologii, în goana după un loc cât mai aproape de ceaunul cu tocăniță se agită deja drastic. Ca de obicei, baronii fac listele șî acuma. E momentul lor, își deschid larg băierile pungii să primeascâ șpaga mascată. Am văzut ce s-a întâmplat în menajeriile lui Don Costelo și Simeon. Lachei înjosiți, fraieri jumuliți de sute de mui de epuroi și tot așea. La pesedeaua locală e oleacâ de confuzie. Nu prea se știe cine ar trebui să lingă smântâna. Empostorul Caricel Pompa e într-o penumbră, că l-au încălecat juniorii, doar că se dovedește că tineretul pezdedist e cam bezmetic. Cojo Trompa nu prea le are cu golăniile, se pare, și de asta listele ciumaților roșii locali sunt cam haotice. Chear și Unchiul nostru le-a analizat și șe-a cumpărat niște rudotel de la farmacia din colț, că l-a apucat amețelile instant. „Nepoate, mocofanii ăștia își bat joc de intelighenția noastră. Nu se înțelege mare lucru din lista aia, ăștia nici șpaga nu știu de unde să o apuce. S-au proțăpit moftangiii din lederșip pe locuri de neamuri năroade și în rest e vraiște. Trompa și cu Pompa ies în evidențuri, e o tante de pe la zootehnică pe acolo. Cred că le umple frigiderele cu carne, altfel nu se esplică. Mai e Bucă, ăla cu blocurile, înțeleg că de la ăla le iese ceva gen 10-20 k. Că ăștia îs pe sărăkie, nu-s ca la Costelo, unde se joacă pe poturi mari, au bugetul prostimii pe mână, na! Poate or fi șî vreo doi trei cumetri, ceva amante, nu știu că ăștia îs cam încifrați, nepoate.” Cam astea ar fi referirile ecspertului nostru în materie de accedere la Ceoalaniada doăzeci-douășpatru. Ne mai întâlnim, bibicilor, pe parcurs, să mai comentăm că mai e ceva timp până la fixarea mangafalelor pe ceolan. Mai luați un țap cu bere, ceva, la Pălasul dâscălesc, că acuș e gata vara șî vin frigurile, poate șî cu mankipocs, cine îi mai știe.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentMarius Bodea isi indeamna colegii sa nu faca alianta cu PNL in Consiliul Local. Replica lui Marius Danga: “Nu știu cine se crede Marius Bodea că este!”
Articolul următorBebeluș de doar 23 de zile, transferat cu elicopterul la Iași. Medicii nu exclud fapte de agresiune
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments