Emil Sandoi va conduce primul antrenament al Politehnicii Iasi

0
60

Emil Sandoi este noul antrenor al Iasului si va avea 3 zile la dispozitie sa pregateasca meciul de duminica impotriva celor de la CSU Craiova.

Emil este noul antrenor. Deja a ajuns la Iași. În această după-amiază va conduce antrenamentul. Ne așteaptă un meci extraordinar de dificil, tocmai cu fosta echipă a lui Emil. El cunoaște foarte bine echipe din Craiova. Sunt puține zile…E un tehnician cu destulă experiență la nivel de Superligă, un fost selecționer care cunoaște bine campionatul intern. E un antrenor echilibrat, putem reuși lucruri bune la Poli Iași“, a spus Cornel Sfatiter pentru GSP.

In acelasi timp, conducerea a avut discutii si cu jucatorii, dupa dezastrul din meciul de la Sibiu. Cornel Sfaiter a negociat zile intregi cu diversi antrenori insa s-a izbit de refuzuri din varii motive. Iesenii au fost refuzati rand pe rand de Cristiano Bergodi, Adrian Mutu, Toni Conceicao, Paulo Sergio si Florin Parvu.

In varsta de 59 ani, Emil Sandoi a mai pregatit nationala Romaniei Under 21, Chindia, FC Arges, Concordia Chiajna, CSU Craiova, FC Vaslui si Pandurii Tg. Jiu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSocial-democrații ieșeni au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare
Articolul următorVIDEO! Pietoni loviti de o masina in Canta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments