Galati | Un copil de 7 ani din Cudalbi a venit la scoala sa ajute la scoaterea noroiului din clasa

0
87

Mobilizare la Cudalbi dupa apelul Ancai Dediu, directorul Scolii Emil Panaitescu din Cudalbi, care solicita in urma cu doua zile sprijinul oamenilor de bine in urma inundarii unitatii de invatamant.

“Apel către cei care vor să ajute! Scoala Gimnaziala “Prof. Emil Panaitescu” si Grădiniță Nr 1 Cudalbi au fost grav afectate de inundații. De ce avem nevoie? De oameni care sa ne ajute sa scoatem noroiul, parchetul și mobilierul afectat în primul rând. Localitate nu are apă și nici curent electric”, spunea Anca Dediu in urma cu doua zile.

Comunitatea s-a mobilizat iar oamenii au sarit in sprijin.

“E clar că am noroc la oameni! Am reușit să scoatem tot din școală. Acum așteptăm să se usuce ca să facem reparațiile necesare. Sunt întrebată care sunt nevoile școlii. Momentan nu știm ce am pierdut. Probabil pe la iarnă, când vom dori să pornim centrala, ceva nu va funcționa, iar lemnele vor fi ude și pline de noroi. Când vom primi laptele probabil ne vom da seama că nu mai avem frigidere…Dar sunt sigură că vom găsi soluții. Primesc mesaje și telefoane de la oameni care vor să trimită donații pentru copii. Unde să țină lucrurile primite când totul este plin de noroi? Mâine mă voi duce să deschid un cont pentru donații și îl voi posta. Avem acum curent electric și apă. Trebuie să avem și răbdare. Lucrurile se fac cu oameni și astazi am avut școala plină de ei. Mulțumesc din inimă”, a mentionat directorul Scolii Gimnaziale din Cudalbi.

Cel mai mult a impresionat gestul unui copil de 7 ani care isi doreste atat de mult ca viata sa reintre in normalitate incat a venit de bunavoie sa ajute la scoaterea noroiului din scoala.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentCezar Creţu l-a învins, weekendul trecut, pe Rigele Te în ultimul meci al întâlnirii de la Craiova dintre România şi China
Articolul următorMeleonarul Bodănel face parc de distracții de 10 meleoane. Micul escroc Alubàbà își are șî el locul lui în proiect.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments