Maine, 26 septembrie, apa potabila va fi intrerupta in 8 localitati din judetul Iasi

0
2392

În contextul lucrărilor pe care Delgaz Grid le va desfășura la rețeaua de energie electrică, alimentarea Stației de pompare a apei Sculeni va fi afectată.

Astfel, joi, 26 septembrie 2024, între orele 08.00 și 16.00, furnizarea apei potabile va fi suspendată pentru locuitorii din Frăsuleni, Șendreni, Sculeni, Victoria, Icușeni, Luceni, Stânca și Cotu Morii.

După finalizarea lucrărilor, se va efectua spălarea conductelor și a instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei în rețeaua de canalizare.

Este posibil ca, la reluarea furnizării, apa să aibă o turbiditate mai mare, caz în care se recomandă lăsarea robinetului deschis câteva minute pentru a reveni la parametrii normali de potabilitate. Dacă problema persistă, utilizatorii sunt sfătuiți să contacteze APAVITAL S.A., iar o echipă specializată va interveni pentru a rezolva situația.

Pentru a preveni eventualele neplăceri cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. sugerează utilizatorilor să își facă rezerve de apă potabilă în perioada întreruperii.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, utilizatorii pot apela Centrul de Contact APAVITAL S.A. la numărul de telefon 0232.969.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDoliu la Facultatea de Fizica UAIC dupa decesul unui cunoscut profesor
Articolul următorTarifele polițelor RCA rămân plafonate până la 31 decembrie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments