Marius Bodea isi indeamna colegii sa nu faca alianta cu PNL in Consiliul Local. Replica lui Marius Danga: “Nu știu cine se crede Marius Bodea că este!”

0
169

Se agita spiritele o data cu apropierea datei in care va fi investit noul Consiliul Local al Iasului. Marius Bodea le-a transmis un mesaj ferm colegilor sai din USR sa nu faca alianta cu liberalii.

“PNL Iași nu mai există în Consiliul Local de mult timp. Consilierii locali PNL sunt o extensie a inculpatului Chirica și atât. Orice alianță cu acești consilieri înseamnă, de facto, alianță cu Mihai Chirica. Nu putem face alianță cu un dublu trimis în judecată pentru corupție, un dublu inculpat în alte dosare. Ar fi o alianță pentru subdezvoltarea orașului, o alianță cu mafia imobiliară, cu minciuna și lipsa de scrupule, cu impostura și demagogia. Ar fi o trădare de neimaginat a ieșenilor care au votat USR! Mă bazez pe maturitatea colegilor mei. Orice slăbiciune a noastră va fi aspru taxată de electorat. Ar fi un mesaj transmis electoratului de genul: „Știți, noi am glumit cu Mihai Chirica, el de fapt este bun”. Așa ceva nu se poate, iar alianța cu PNL la Iași este contra naturii”, a precizat Marius Bodea.

Mesajul lui Marius Bodea nu a cazut prea bine liberalilor care au replicat prin Marius Danga, presedintele filialei municipale. “Nu știu cine se crede Marius Bodea că este (de fapt știu, este buricul pământului, centrul universului, unicul și inegalabilul ….) dar și dacă stă pe vârfuri nu se poate ridica nici până la brâul profesional al unor consilieri locali liberali…În calitate de președinte al organizației locale avem mandat să propun și să garantăm, alături de colegii mei, potențialilor parteneri, o coaliție a construcției, un proiect de guvernare locală comună care să ajute Iașul să fructifice toate oportunitățile de dezvoltare pe care le are în față în următorii 4 ani. Orice altă majoritate născută din ură față de primar, oricine și oriunde ar fi el în țară, nu este decât o majoritate a blocajului, stagnării și …da, a subdezvoltării pe care o evocă distinsul domn. Domnul senator este blocat în capcana propriului venin și nu este capabil să vadă că toate mesajele liderilor naționali de la partidele importante sunt mesaje de construcție, de parteneriat și de colaborare în folosul oamenilor, dincolo de culorile politice”, a mentionat Marius Danga.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIașul are potential turistic dar oamenii de afaceri investesc în Suceava. Care este explicația?
Articolul următorE vraiște la pezdedeaua de pe bulivar. Se îngramădesc la ceolan în devălmășie, semn că Pompa Caricel a intrat în comă politicâ.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments