Motivul pentru care Țiriac a divorțat de singura femeie ce i-a fost soție. „Eram doar o profesoară”

0
206

Motivul pentru care Țiriac a divorțat de singura femeie ce i-a fost soție. „Eram doar o profesoară”. Cine este fosta soție a lui Ion Țiriac și când au fost cei doi căsătoriți?

De ce a divorțat Ion Țiriac de singura lui soție

Erika Braedt a fost prima și singura soție a lui Ion Țiriac, iar mariajul lor s-a desfășurat în perioada de tinerețe a fostului mare tenismen.

Erika era o cunoscută handbalistă româncă, care a făcut parte din echipa națională de handbal a României.

Cei doi s-au căsătorit în perioada în care Ion Țiriac era încă activ în lumea sportului, mai precis în anii ’60, dar mariajul lor a fost de scurtă durată.

Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt în 1963. Femeia care l-a sedus pe „Țiri” era o cunoscută handbalistă de la Știința București.

Familia ei a emigrat în Germania, dar Erika a decis să rămână în România pentru a se căsători cu cel care se îngrijește atunci făcea carieră în hochei.

„Eram handbalistă la Ştiinta, unde m-am transferat de la Confecţia Bucureşti. Aveam 19 ani, iar Țiri – 24. Pur și simplu, relația noastră sa stins de la sine.

Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut și valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puțin, când se putea mai ieșeam cu prietenii noștri la un restaurant, unde ascultam muzica sau dansam.

Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am mărit cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, așa că nu ne formem ca libertatea, eram încă fragezi”, spunea Erika Braedt în trecut, conforma.ro .

În ciuda faptului că acest divorț nu a fost foarte mediatizat la vremea respectivă, relația lor a rămas notabilă, având în vedere profilul public al celor doi.

După divorțul de Erika Braedt, Ion Țiriac a continuat să se implice în sport și afaceri, devenind una dintre cele mai proeminente figuri din lumea tenisului și ulterior unul dintre cei mai buni oameni din România.

Erika Braedt, pe de altă parte, a rămas mai degrabă în umbra fostului ei soț, continuând-și cariera sportivă în handbal, însă nu a mai avut o expunere publică semnificativă după despărțire.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCine este atentatorul din Palatul Parlamentului? Conspiraționist, adept al AUR și Șoșoacă
Articolul următorSaga Reginei Aragazelor, discreta soție a bezmeticului Caricel Pompa. Femeia puternică din spatele unui biznismen de carton șî politician ratat.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments