Nina Cosma devoratoarea de bărbați. Eduard Puiu, psihologul de la ”Mireasa” emisiunea de pe Antena – Victimă în capcana unei false avocate

0
4
Eduard Puiu

Eduard Puiu și capcana seducției

Eduard Puiu, celebru pentru aparițiile sale în emisiunea „Mireasa” de pe Antena Stars, a căzut în plasa unei femei care e prezentată de presă ca fiind o avocată de succes. Această ”Văduvă Neagră”, al cărei nume real este Nina Lariu Cosma, nu este la prima victimă celebră. Cu o listă impresionantă de bărbați căzuți în mrejele ei, Puiu este doar ultima sa „cucerire”. Relația lor s-a destrămat însă la fel de repede precum s-a înfiripat, aducând în prim-plan o serie de detalii picante și controversate.

Falsă avocată cu un trecut dubios

Nina Cosma, care s-a autointitulat avocată și și-a construit o imagine falsă de femeie puternică și de succes, este, de fapt, doar o absolventă a unei facultăți de drept private, fără nicio recunoaștere în lumea avocaturii, ea neavând examenul de intrare în profesie promovat. De aici îi se trag si sesizările făcute de către unii avocați ieșeni. Cu toate acestea, imaginea pe care și-a creat-o i-a permis să ademenească numeroși bărbați din lumea mondenă, făcându-i să creadă că au alături o femeie inteligentă și capabilă. În realitate, activitățile ei au fost de multe ori la limita legii sau chiar ilegale, după cum vom vedea mai jos.

Lista de bărbați celebri din plasa văduvei negre

Înainte de Eduard Puiu, Nina Cosma a avut relații tumultuoase cu mai multe persoane publice. Printre acestea se numără impresarul Radu Groza, dar și un traficant de droguri din Iași, condamnat pentru trafic de cocaină. Ironia sorții a făcut ca acest traficant să fie condamnat în parte datorită informațiilor oferite de însăși amanta sa de atunci, Nina Cosma, care l-a turnat la poliție. Se pare că „Văduva Neagră” are nu doar talentul de a seduce, ci și pe cel de a manipula și trăda, când îi este convenabil.

Radu Groza, o nouă victimă a manipulatoarei

Impresarul Radu Groza a fost și el atras în jocurile Ninei Cosma. Conform declarațiilor celor din anturajul lui Groza, acesta ar fi făcut tot posibilul pentru a-i crește notorietatea și a o promova prin diverse tabloide și publicații. Nu este prima dată când impresarul este implicat într-un scandal, acesta a fost ținta presei de scandal pentru săptămâni întregi atunci când i-a organizat un pictorial sexy cântăreței Roxana Nemeș într-o bibliotecă, eveniment ce a făcut furori în presa mondenă. 

 

Reprofilarea Văduvei Negre

După ce și-a „înșirat” victimele pe rețelele de socializare și în tabloide, Nina Cosma s-a reprofilat, concentrându-se pe un domeniu cu potențial financiar, obținerea de despăgubiri de la firmele de asigurări pentru victimele accidentelor rutiere. Dar nici aici nu a scăpat de probleme. Se pare că avocații din Iași au depus sesizări la parchet și la barou pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat, deoarece Nina se prezintă drept avocată în fața clienților, deși nu are dreptul legal să facă acest lucru.

Eduard Puiu, o relație dificilă și plină de durere

Relația dintre psihologul Eduard Puiu și Nina Cosma a durat doi ani, perioadă în care Puiu a fost atras de Văduva Neagră pe o rețea de matrimoniale. Această poveste de iubire a venit într-un moment sensibil pentru Puiu, acesta fiind divorțat și având un copil dintr-o altă căsnicie. Relația lor părea la început una fericită, cu Puiu sprijinind-o pe Nina financiar, ajungând chiar să îi închirieze un apartament într-o zonă luxoasă a Bucureștiului

.

Trădare și despărțire cu scandal

Totul s-a destrămat când Eduard Puiu a descoperit-o pe Nina în apartamentul de lux, în compania unui alt bărbat. Această trădare a pus capăt relației și a aruncat într-o lumină și mai negativă reputația Ninei. Deși relația lor s-a încheiat, consecințele emoționale pentru Puiu au fost atât de grave încât, conform apropiaților săi, acesta a fost nevoit să consulte un alt psiholog pentru a depăși trauma trădării și a relației toxice.

Legături dubioase cu politicieni și oameni de afaceri

Pe lângă relațiile sale amoroase controversate, „Văduva Neagră” s-a folosit și de legături cu oameni influenți din mediul politic. Aceasta a reușit să se apropie de figuri precum  politicianul moldovean Andrei Năstase, pozându-se cu ei pentru a impresiona potențiali clienți sau parteneri. Această abilitate de a-și crea o imagine de femeie puternică și conectată a ajutat-o să manipuleze și să-și atingă scopurile, fără ca mulți să-și dea seama de adevăratele ei intenții.

  

Încă o victimă în plasa manipulării

Povestea lui Eduard Puiu este doar un episod într-o serie mai lungă de scandaluri în care este implicată Văduva Neagră. Prin minciuni, manipulare și o abilitate extraordinară de a se pune într-o lumină favorabilă, Nina Cosma a reușit să păcălească bărbați celebri și influenți, folosindu-i în propriul avantaj. Din păcate, psihologul Eduard Puiu a devenit doar încă o victimă în această rețea de seducție și trădare, arătând cât de periculoasă poate fi o relație cu cineva care nu este ceea ce pretinde a fi. Cât despre anchetă, așteptăm cu nerăbdare soluționarea sesizărilor și trebuie să vă precizăm ca domnișoară Nina Cosma beneficiază de prezumția de nevinovăție până la soluționarea cazului.

6 semne ca esti o devoratoare de barbati

Daca pana acum cu totii am auzit vorbindu-se mai ales despre afemeiati si despre cat rau pot face acestia cand sunt implicati intr-o relatie, in ultimul timp rolurile s-au inversat, datorita aparitiei unui nou trend si anume “devoratoarele de barbati“.

Intre o devoratoare de barbati si un afemeiat nu exista nicio diferenta! Dar cum iti dai seama ca ai devenit o devoratoare de barbati? Iata aici cateva semne distinctive.

1. Ai mai multe aventuri de-o noapte decat relatii serioase
Unele femei adora sa se laude cu numarul partenerilor, insa cele care au toate sansele sa inceapa o relatie frumoasa, de lunga durata, sunt femeile care prefera calitatea in detrimentul cantitatii. Sexul nu trebuie sa se rezume la de cate ori o faci, ci mai degraba cat de implicata esti in timpul actului sexual.

2. Statusul tau pe Facebook e in continua schimbare
Daca ai avut parte de o perioada dificila cu ex-ul de care te-ai despartit recent si statusul tau a trecut de la “Intr-o relatie“ la “Single” si viceversa , lucrurile incep sa se complice. Ce mesaj crezi ca transmiti despre statusul tau? Cei care iti viziteaza profilul ar putea intelege ca esti in cautare disperata de cineva pe care sa te razbuni, chiar daca intentia ta este de a gasi un baiat bun.

3. Unicul tau subiect de discutie? Barbatii!
Nu zice nimeni ca e interzis sa vorbim despre barbati, dar cand acest lucru reprezinta singurul tau subiect de interes inseamna ca ai o problema. Desi cei din jur nu iti spun, cu siguranta ca nu se simt confortabil cand iti asculta povestile interminabile despre noile tale cuceriri, despre care se stie ca vor deveni in curand de domeniul trecutului.

4. Flirtezi si cu prietenii lui
Admite ca iti plac barbatii, in loc sa  inventezi scuze, gen nu a fost nimic intentionat si ca pur si simplu s-a intamplat. Intr-adevar, cand acest lucru se intampla o singura data poti afirma ca asa a fost sa fie, dar cand avut numeroase istorii de genul acest lucru nu mai e deloc verosimil.

5. Esti intr-o relatie, dar totusi iti faci numarul de telefon public
Este ciudat ca, desi esti indragostita de actualul tau iubit, atunci cand un tip hot iti cere numarul de telefon nu eziti nicio clipa sa i-l dai. Nu are rost sa vii cu pretextul ca il vrei doar ca amic, se stie clar ca lucrurile vor duce in alta directie. Tindem sa ii dam dreptate actritei Cameron Diaz care crede ca „dragostea de cursa lunga nu exista”.

6. Orice ar face, nu te mai impresioneaza
Asa cum fredoneaza cantareata Nelly Furtado “Devoratoarele de barbati te fac sa muncesti din greu, sa cheltuiesti din greu , te fac sa fii nebun dupa dragostea lor“.
Daca atunci cand ai avut o reusita, el vine cu un imens buchet de flori si tu ii spui fara entuziasm “Este un inceput bun”, e clar ca persoana de langa tine nu iti mai starneste interesul. Orice gest dragut trebuie bine primit si recompensat cu o atitudine pozitiva, nu cu indiferenta sau dispret.

 

Update – Ancheta oficială împotriva Ninei Cosma ia amploare 

Nina Cosma se află oficial sub ancheta Inspectoratului General de Poliție, fiind suspectată de săvârșirea infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau meserii, conform articolului 348 din Codul Penal. Sursele noastre confirmă că în cadrul acestei investigații, ce poartă numărul de dosar 3224/261/p/2024, vor fi audiați zeci de martori. Detalii suplimentare vor fi disponibile pe măsură ce ancheta avansează, iar comunitatea așteaptă clarificări în privința acuzațiilor aduse.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂwww.roreport.ro
Articolul precedentComuna Holboca face un pas important pentru un mediu mai curat. Ce se va putea recicla în noul centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments