Pana si moartea a devenit un lux la Iasi. Un loc de veci in cimitirul Eternitatea se vinde cu 21.500 euro

0
289

Iesenii care vor sa-si asigure “confortul” inainte de trecerea la cele vesnice trebuie sa scoata bani frumosi din buzunare pentru un loc de veci. Pe platforma de vanzari OLX sunt mai multe anunturi prin care proprietari de parcele incearca sa vanda celor interesati iar la Iasi se afla cel mai scump loc de veci.

Astfel, la cimitirul Eternitatea se vinde un loc aproape de aleea principala si de biserica cimitirului cu 21.500 euro. Acesta este mai scump decat un loc la cimitirul Belu din Capitala, aproape de marii actori si carturari care se vinde cu 18.000 euro.

Momentan, cel mai ieftin loc din Iasi tranzactionat pe OLX se afla la cimitirul Buna Vestire si se vinde cu 1950 euro. In Bucuresti, Constanta sau Brasov preturile sunt cuprinse intre 1000-1600 euro. In Timisoara – C. Buziasului si Cluj Napoca – Manastur, cele mai ieftine oferte sunt intre 3300 – 4000 de euro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRomanii se pot astepta la dublarea facturilor de energie dupa 31 martie 2025
Articolul următorDiskoteka aduce starurile muzicii anilor `80 și `90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments