Proiectul centurii usoare de ocolire a Iasului asteapta finantarea

0
6148

Proiectul pentru constructia centurii usoare de ocolire a municipiului Iasi se afla in faza finala de contractare a finantarii. Documentatia a fost deja depusa la ADR Nord, iar autoritatile asteapta semnarea contractului si apoi demararea procedurilor de licitatie pentru executia lucrarilor. Centura usoara presupune modernizarea a 73 km de drum judetean din 10 comune: Popricani, Rediu, Lețcani, Voinești, Horlești, Mogoșești, Ciurea, Bârnova, Tomești, Holboca. Proiectul aduce beneficii semnificative pentru fluidizarea traficului din zona, facilitand transportul si reducand timpii de deplasare in jurul orasului. Drumul este considerat o prioritate regionala, fiind asteptat de mult timp de locuitorii Iasului.

”Suntem in faza de contractare a finantarii, documentatia a fost depusa la ADR Nord-Est si este in analiza. Suntem cred ca pe ultima suta de metri in care vom semna contractul de finantare urmand ca procedura de licitatie sa fie demarata de catre Consiliul Judetean direct, pentru ca el este beneficiarul contractului de finantare”, declara Ciprian Ciucan, Director DJADP Iasi.

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentDezvoltatorii imobiliari acuză presiuni mafiote din partea șefilor ApaVital, o societate căpușată de oamenii lui Costel Alexe
Articolul următorCiobănescul românesc corb a fost recunoscut oficial la nivel internațional
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments