Romina Gingaşu, soţia magnatului Ferrari, a licitat pentru blana de vulpe a Elenei Ceauşescu

0
142
Romina Gingașu este fericită că a putut să intre în posesia blănii Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari a recunoscut că și-a dorit mereu o piesă atât de rară.Romina Gingașu are o relaţie cu omul de  afaceri cu 46 de ani mai în vârstă, care are o avere de peste 6 miliarde de dolari. Pozează într-o femeie modestă, dar nu îşi refuză excentricităţi.  „Poate să aibă miliarde de euro, nu vor fi niciodată ale mele și ale nici unei alte soții sau neveste. Sunt ale lui, ale familiei lui și el decide ce face cu ele. Eu știu foarte bine ce am și ce nu am și sunt ok. Nu sunt cu el pentru sutele de milioane pentru că hai să ne înțelegem de la început, nu vor fi ale mele”, obişnuieşte să spună Romina, dar realităţile o contrazic.

Romina Gingaşu a cumpărat blana de vulpe care, în trecut, i-a aparținut Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari s-a deplasat special în România pentru a intra în posesie piesei vestimentare unice.

De altfel, soția lui Piero Ferrari are o garderobă impresionantă alcătuită din piese scumpe, unele chiar unicate.

Recent, Romina Gingașu a mai adăugat colecției o piesă specială. Este vorba despre haina de blană care i-a aparținut nimeni alteia decât Elenei Ceaușescu.

Pentru a-și revendica cea mai nouă piesă vestimentară, potrivit cancan.ro, soția miliardarului Piero Ferrari a zburat din Italia în România cu private jet-ul. Românca nu a stat prea mult pe gânduri, a probat blana și a plecat cu ea acasă.

Romina Gingaşu a promis că nu va înstrăina niciodată blana de vulpe a Elenei Ceaușescu

Romina nu a dezvăluit cât a plătit pentru haina de blană de vulpe purtată de Elena Ceaușescu. Însă, fiind vorba despre o piesă unică cu istorie, cu siguranță suma nu a fost deloc una mică.

Blana de vulpe care i-a aparținut Elenei Ceaușescu a mai fost scoasă și în trecut la licitație. În 2014, prețul de la care a pornit licitația pentru respectiva haină a fost de 1000 de euro. Atunci, haina a fost cumpărată de persoana care, în prezent, i-a vândut-o Rominei Gingașu.

Romina Gingașu a povestit și cum a intrat în posesia blănii unice. La un moment dat, soția lui Piero Ferrari l-a cunoscut pe fostul proprietar al blănii și a considerat că este o ocazie unică să pună mâna pe haina din garderoba Elenei Ceaușescu.

”Mi-am dorit un articol din colecția familiei Ceaușescu, mai ales un articol de damă. L-am cunoscut recent pe cel care a achiziționat-o în 2014 în urma faimoasei licitații.”, a declarat Romina Gingașu, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Romina Gingașu este fericită că a putut să intre în posesia blănii Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari a recunoscut că și-a dorit mereu o piesă atât de rară. După ce a cumpărat-o, Romina i-a făcut o promisiune vânzătorului.

”Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu să nu o înstrăinez niciodată. Sunt foarte fericită, este o piesă cu istorie.”, a mai spus soția lui Piero Ferrari pentru sursa menționată.

Romina Gingașu, una dintre cele mai frumoase românce, a dezvăluit recent cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Chiar dacă îi desparte o diferență de 45 de ani, cei doi parcă sunt de neseparat, fiind împreună de șapte ani.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments