Saga Reginei Aragazelor, discreta soție a bezmeticului Caricel Pompa. Femeia puternică din spatele unui biznismen de carton șî politician ratat.

0
482

Stimaților, dacă tot am început să trecem în revistă doamnele puternice care se află în spatele moftangiilor aparent de succes, vom evoca azi despre soția foarte blondă a unui meleonar celebru al muncipiului. Și nu numai. Cu o măruntă specificațiune, în sensul că doamna da, e doamnă, dar moftangiul nu prea. Misterioasă, adânc rămasă în umbra bărbatului deloc misterios, Regina Aragazelor muncipale cu cinci ochiuri este foarte discretă. A tolerat tăte cărările întortocheate ale soțului pe care l-a suportat, l-a susținut șî i-a ținut parte. Chear dacă el nu prea a scos-o în lume de necioplit ce e, blânda blondină a înghițit în sec, s-a îngropat cu tinereța prin secții la fabrică unde a îndemnat lucrătorii să muncească cu sârg. Să mai pună bănuț cu bănuț pentru a acoperi perderile nechibzuitului, care nici politică nu a știut să facă dar nici biznis. Caricel Pompa, căci iată, despre el e vorba, are în spate, la fel ca tăți luzerii, aka sărăkia de Bălan de la Birnova, par egzampl, o femeie de escepție, ca tăte doamnele vrednice, care pun mâncarea pe masa unor neisprăviți cu meleoane mai puțâne decât datoriile. Doamna Mihaela face șî dulceață la fabrică, pe care o vinde încercând să acopere găurile făcute de moftangiul Pompa. Pentru amănunte, intrați pe saitul companiei PSD de la Tehnoton (whaaattt?!!!) Pentru nai multe lamuriri.

Cam așea stau lucrurile, stimabililor, cinste femeilor puternice din muncipiu! Urmașele Coanei Joițica cea înțeleaptă, care se căznea să repare tâmpeniile făcute de mangafalele tembele, care pierdeau scrisori emportante în piesa nemuritorului Nenea Iancu.

 

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentMotivul pentru care Țiriac a divorțat de singura femeie ce i-a fost soție. „Eram doar o profesoară”
Articolul următorMiliardarul Dan Stratan, învins după ce a ajuns să se lupte în instanță cu instituții ale statului pentru un contract de…80 mii euro
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments