Senatorul PNL Liviu Brătescu şi-a anunţat demisia din partid. Este nemulțumit că se află pe locul 4 la candidații pentru alegerile parlamentare

0
96

Senatorul PNL Liviu Brătescu şi-a anunţat, marţi seara, intenţia de a demisiona din partid, nemulţumit fiindcă se află pe locul patru pe lista candidaţilor la Camera Deputaţilor.

Senatorul Liviu Brătescu şi-a făcut publică intenţia prin intermediul reţelelor de socializare, unde susţine că lista propusă de conducerea PNL Iaşi „nu are la bază criterii transparente şi corecte de întocmire”.

„Nu mi-am închipuit niciodată că, după 25 de ani în PNL, voi fi nevoit să plec.

Toată tinerețea și apoi viața de om matur mi le-am dedicat în foarte mare măsură celor două mari pasiuni, istoria și politica. Nu vă vorbesc acum despre istorie. Vă vorbesc despre implicarea în viața comunității, în munca la proiecte, în participarea la luptele electorale.

Vorbesc despre ani și ani de zile de implicare și care m-au făcut totuși ca astăzi să mă aștept la o evaluare corectă a activității mele. Nu pot fi de acord cu lista propusă de conducerea PNL Iași pentru că nu are la bază criterii transparente și corecte de întocmire.

Am avut cu colegii mei multe discuții în aceasta săptămână. Sunt senator în functie cu 6 legi trecute în jumatate de mandat. Am dus de-a lungul timpului lupte dure cu adversari redutabili fie ca vorbim de bătălia electorală din 2012 împotriva Elenei Udrea, fie de duelurile cu diversi pesediști prin studiourile tv.

În atare condiții, înlocuirea mea de pe lista de la senat și apoi poziția care mi-a fost propusă de actuala conducere a filialei îmi transmite clar mesajul ca nu mai este nevoie de Liviu Brătescu în PNL. Nici nu mi-aș putea găsi un astfel de loc într-o politică unde cumătria e criteriul de promovare pe lista de parlamentare.

Îmi place să mă implic, să construiesc proiecte bune și necesare, mi-a plăcut mereu. Prin toată activitatea mea am promovat valorile, onoare, bunul simț dar mai ales profesionalism în politică, am făcut-o tot timpul și îmi place să cred că am făcut acest lucru chiar prin exemplu personal.

Pe scurt, îmi place să particip la joc, mă implic și m-am implicat tot timpul, cu toată energia. Dar când echipa în care activezi face jocuri împotriva ta, este un semn că a sosit momentul unei profunde reevaluări privind direcția, calea, viitorul.

În aceste condiții am refuzat propunerea conducerii filialei Iași de a ocupa locul patru la Camera Deputaților pe o listă în care nu cred. Sunt astfel nevoit după 25 de ani de politică liberală, să îmi anunț demisia din Partidul Național Liberal Iași. Voi reflecta în aceste zile cu privire la viitorul meu politic”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPNL Iaşi a decis listele pentru parlamentare: Alexandru Muraru va ocupa prima poziţie la deputaţi, iar la Senat lista va fi deschisă de secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Petrică Rusu
Articolul următorAmbulanta vandalizata de rudele unui pacient din Voinesti. Au spart geamul mașinii și au devenit agresivi cu salvatorii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments