Teroriștii Hezbollah confirmă moartea șefului lor, Hassan Nasrallah / Armata israeliană anunță moartea ”majorității” liderilor de rang înalt ai Hezbollah: ”Acesta nu e sfârșitul”

0
22

Șeful Hezbollah a fost ucis în atacul de vineri seară, a transmis armata israeliană (IDF) sâmbătă. Hassan Nasrallah conducea gruparea teroristă de 32 de ani. Și comandantul frontului sudic ar fi murit, transmite Israel care vineri și sâmbătă a atacat nucleul teroriștilor libanezi din capitala Beirut și ”alte zeci de ținte” din estul Libanului. Atacul a fost aprobat de către premierul israelian Benjamin Netanyahu, aflat la New York pentru Adunarea Generală a ONU. Netanyahu și-a întrerupt vizita pentru a reveni în Israel. Hezbollah ripostează cu tiruri de rachete asupra unor orașe din Israel.

Guvernul italian îndeamnă sâmbătă la ”întreprinderea tuturor eforturilor diplomatice” necesare în vederea unei ”relansări a căilor dialogurilor între părţile aflate în conflict” în Liban, relatează AFP, citată de News.ro.

”Italia confirmă (…) necesitatea întreprinderii tuturor eforturilor diplomatice în vederea relansării canalelor de dialog între părţile în conflict”, subliniază într-un comunicat Guvernul italian.

Şefa Guvernului italian Giorgia Meloni a discutat ”în ultimele ore” despre situaţia din Liban cu miniştrii săi de Externe Antonio Tajani şi Apărării Guido Crosetto, se precizează în comunicat.

Ora 14:43 Hezbollah confirmă moartea șefului organizației teroriste, Hassan Nasrallah, transmit AFP și dpa.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLucrările de modernizare a parcului din fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” continuă în ritm susținut
Articolul următorCei 130.000 de funcționari publici din România sunt verificați dacă au fost turnători sau torționari ai Securității. Apar cazuri pe bandă rulantă la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și Autoritatea Vamală
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments