Un polițist ieșean cu INIMA de AUR sprijină copiii cu autism

0
116

Cosmin este un politist extrem de apreciat de colegii săi de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași în vârstă de 30 de ani.

Însă, dincolo de rolul său de apărător al legii, Cosmin este un OM cu adevărat dedicat. De-a lungul anilor, el a participat la numeroase maratoane caritabile organizate de asociația Autism 24H, iar toate fondurile strânse au fost folosite pentru a sprijini copiii cu autism în terapia lor.

În perioada 14-15 septembrie, Cosmin va lua parte la un alt eveniment sportiv caritabil, Ultramaraton Autism 24h, care se va desfășura la Mamaia.

Cei care doresc să contribuie la o cauză nobilă pot să-l susțină pe Cosmin prin donații aici: https://www.autism24h.ro/alergator/ganea-emilian-cosmin-4482

Toate fondurile obținute în urma acestui eveniment vor fi destinate copiilor cu autism.

Cosmin Ganea a absolvit Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și, în prezent, își desfășoară activitatea la Poliția Municipiului Iași – Secția 3 Poliție.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRomânia nu mai exporta ovine din cauza pestei micilor rumegatoare. Anul trecut 500 de milioane de euro au câștigat fermierii români
Articolul următorCe nevastă are sărăkia de Bălan, premarele Birnavei! Șî frumoasă și bogată! Visul oricărui coate-goale.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments