VIDEO! Drumul spre succes. Fotomodel Natalia Catană: „Viața de model combină expresivitatea cu încrederea de sine”

0
531

Natalia Catană are 16 ani și este elevă. În ciuda vârstei fragede pe care o are, tânăra are deja în palmares prezentări în cadrul unor evenimente fashion de top. Natalia își dorește ca în viitor să prezinte pentru casele mari de modă și să aibă o carieră de succes.

1. Ce înseamnă viața de model, rezumată în câteva cuvinte?

Pentru mine, viața de model combină expresivitatea cu încrederea de sine şi reprezintă drumul spre cea mai bună versiune a mea.

2. ⁠La ce vârstă ți-ai început cariera de model? Ce sacrificii ai făcut până acum?

Am început cariera de model la 16 ani. Sacrificiile au inclus adesea la renunțarea anumitor activități obişnuite pentru a-mi dedica timpul şi energia dezvoltării profesionale si personale.

Drumul spre succes. Fotomodel Natalia Catană: „Viața de model combină expresivitatea cu încrederea de sine”

3. Spune-mi despre momentul în care ai fost descoperită ca model.

⁠Am fost descoperită de Alina Nechifor, fondatoarea agenției First Models, în timp ce faceam o plimbare. Ea mi-a observat potențialul în cadrul unui eveniment de modă, deschizându-mi uşa către o carieră de succes in lumea modei.

4. ⁠Când ai început să lucrezi în calitate de model, cum te-ai gândit că vei evolua?

La început, am avut o viziune de evoluție graduală, bazată pe acumularea de experiență si învățarea continuă. M-am imaginat implicându-mă în proiecte variate, consolidându-mi expertiza în industrie și având oportunitatea de a colabora cu designeri și branduri influente, contribuind astfel la conturarea propriului parcurs profesional.

5. Dacă te-ai întoarce la începutul carierei de modelling ca să repari o greșeală pe care consideri că ai făcut-o, care ar fi aceasta?

⁠Dacă aş putea reveni la începutul carierei, aş fi mai atentă să îmi dezvolt şi să îmi mențin încrederea de sine. La început, am fost adesea influențată de incertitudini și îndoieli personale, dar o mai mare încredere în abilitățile mele ar fi fost esențială pentru a face față mai bine provocărilor.

6. ⁠Cum a fost prima defilare pe podium?

Prima defilare pe podium a fost o experiență memorabilă şi plăcută. Am resimțit un amestec intens de nerăbdare și încântare, cu inima bătându-mi puternic înainte de a păși pe scenă. Pregătirea intensă și sprijinul echipei au fost esențiale pentru a oferi o prestație convingătoare pe scenă.

7. ⁠Cum te menții în formă și de unde îți iei boost-ul de energie de care ai nevoie în fiecare zi?

Mă mențin în formă printr-un regim de exerciții fizice bine structurat și o alimentație echilibrată, axată pe alimente nutritive. Îmi mențin nivelul de energie printr-un stil de viață ordonat, care include odihnă adecvată, practici de meditație și timp de calitate petrecut alături de familie și prieteni, toate acestea contribuind la menținerea unei stări de bine generale. De asemenea, încerc să ating 10.000 de paşi in fiecare zi pentru a fi cât mai activă.

8. ⁠Pentru ce branduri naționale sau internaționale ți-ar plăcea să defilezi în viitor și planuri de viitor ai ?

Mi-ar face plăcere să colaborez cu branduri de prestigiu internațional, precum Murmur, Versace, Givenchy, Dior etc datorită valorilor și esteticii lor remarcabile. Pe viitor îmi doresc să reuşesc să echilibrez viața de studiu cu cea a modei pentru a-mi dezvolta abilitățile. Îmi propun să continui să îmi dezvolt cariera, explorând noi orizonturi profesionale și implicându-mă în proiecte diversificate.

4.3 6 votes
Article Rating


Articolul precedentLucrările pe linia CF Tecuci – Iasi au atins abia un procent de 50% din execuție
Articolul următorNoi alerte de la ANM! Un ciclon puternic ajunge şi în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments