VIDEO! Jaf la o sucursală BCR din Iași. Hoțul i-ar fi amenințat pe angajații băncii cu un obiect care părea a fi pistol

0
145

UPDATE: “În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apel 112 de către sediul central al unei unități bancare, despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iași, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani. Persoana nu a sustras nicio sumă de bani și nu a fost rănită nicio persoană. La scurt timp, aceasta a părăsit sediul băncii”, a transmis IPJ Iasi.

În cauză, s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt.

Polițiștii încearcă sa afle semnalmentele bărbatului. Oamenii legii vor sa vadă și imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Încă nu este clar ce tip de arma purta individul.

Tentativa de jaf în aceasta seara la sucursala BCR din Alexandru cel Bun. Din primele informații, un individ mascat a pătruns în sucursala și a proliferat amenințări cu scopul de a jefui banca.

Tentativa se pare ca a fost sortita eșecului iar individul a fugit. Acum este căutat de polițiști în tot orașul. Au fost instaurate mai multe filtre.

La fata locului au ajuns criminaliștii care preleveaza probe pentru obținerea unei amprente. Revenim cu detalii.

video: Info Trafic

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNoaptea Cercetătorilor Europeni, vineri, 27 septembrie: cercetătorii TUIASI vor prezenta experimente inedite pe Pietonalul Ștefan cel Mare
Articolul următorValeriu Iftime vrea sa dezvolte doua proiecte majore de infrastructura care sa lege mai rapid Botosaniul de Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments