AUR a decis excluderea din partid a consilierului județean din Iași, Mihaela Mitrea

0
20
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a luat decizia excluderii Mihaelei Mitrea, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Iași. Decizia a fost adoptată ca urmare a votului exprimat de aceasta în ședința de marți, 22 octombrie, a Consiliului Județean, cu privire la desemnarea vicepreședinților CJ Iași.
Doamna Mihaela Mitrea a ales să voteze contrar deciziei adoptate de către filiala AUR Iași. Ca urmare a votului domniei sale, președintele plin de dosare penale al CJ Iași, Costel Alexe, a putut instala din nou pe scaunele de vicepreședinți ale Consiliului pe apropiații săi, Sorin Afloarei și Sorin Marius Dangă.
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este intransigent atunci când vine vorba despre respectarea votului și încrederii pe care cetățenii ni le-au acordat.
Tocmai de aceea nu vom face rabat de la principiile noastre și de la angajamentele pe care le-am luat în fața românilor și vom acționa în consecință de fiecare dată.
Niciun consilier municipal sau județean, din niciun județ, nu are acceptul partidului să voteze pentru o majoritate sau un reprezentant PSD sau PNL.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments