Barcelona a umilit Real Madrid cu 4-0, în El Clasico, pe Bernabeu. Ce spune Carlo Ancelotti

0
6

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, în El Clasico, învingând gruparea Real Madrid, scor 4-0, în etapa a 11-a din La Liga.

Barcelona a umilit Real Madrid cu 4-0, în El Clasico, pe Bernabeu

La doi ani şi jumătate de la dezastrul din martie 2022, când pierdea pe teren propriu cu 0-4 în faţa catalanilor, Real retrăieşte momentele teribile ale unei înfrângeri categorice pe Santiago Bernabeu.

În al 257-lea El Clasico oficial, prima repriză a fost echilibrată, fără mari faze de poartă, dar cu ritm. În partea secundă Robert Lewandowski a primit de la Casado şi l-a învins pe Lunin pentru prima oară.

Tot Lewandowski a făcut 2-0 în minutul 56 şi a mai ratat două mari ocazii, în minutele 66 şi 68.

Totuşi, catalanii au marcat al treilea gol, în minutul 78, prin Lamine Yamal, şi şi-au încheiat lecţia de fotbal cu golul de 4-0 marcat de Raphniha în minutul 84.

Madrilenii au avut în Mbappe campionul ofsaidurilor, francezul având şi un gol anulat de VAR în minutul 31.

Barcelona s-a impus cu 4-0 şi şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, cu 30 de puncte.

Real Madrid este pe locul secund, la şase puncte de elevii lui Flick, informează News.ro.

Ce spune Carlo Ancelotti după eşecul usturător din El Clasico

Tehnicianul Carlo Ancelotti vede un semn în înfrângerea suferită de echipa sa Real Madrid în faţa Barcelonei (4-0) în Clasico de pe Bernabeu, de sâmbătă. Antrenorul italian aminteşte de un precedent din 2022.

„Vom lupta, vom lupta tot sezonul, aşa cum am făcut şi sezonul trecut. Ultima dată când am pierdut cu 4-0 la Barcelona, am câştigat La Liga şi Liga Campionilor”, a declarat antrenorul Realului.

El se referea la 20 martie 2022, când Barça a câştigat Clasico cu 4-0 pe stadionul Santiago Bernabeu. Pierre-Emerick Aubameyang a marcat de două ori, iar Ronald Araujo şi Ferran Torres au punctat de asemenea.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments