Consiliul Județean Iași și-a ales cei doi vicepreședinți intr-o secretomanie totală

0
23

Astăzi, în cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean Iași, consilierii județeni au votat vicepreședinții pentru mandatul 2024-2028.

Sorin Alexandru Afloarei și Marius Sorin Dangă au fost reconfirmați pentru a-și exercita în continuare funcția de vicepreședinte.

„Mă bucur că am reconfirmat, astăzi, prin votul consilierilor județeni, echipa liberală la Consiliul Județean Iași, prin alegerea celor doi vicepreședinți, Sorin Afloarei și Marius Dangă. Era un lucru firesc având în vedere că împreună am lucrat și în mandatul 2020 – 2024, iar ambii și-au adus contribuția la toate proiectele pe care le-am implementat. Îi felicit pe amândoi și am încredere că vom lucra la fel de bine și în următorii patru ani. În această formulă, alături de Administratorul Public al Județului Iași, Andrei Cazacu, vom continua să Dezvoltăm Iașul. Un lucru foarte important este că am aprobat proiectul înființării centurii ușoare, dar și extinderea spațiilor medicale la Spitalul pentru Copii ,,Sfânta Maria”, două proiecte esențiale pentru viitorul comunității noastre”, a menționat președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Noul consilier județean, Mihaela Ivancia susține ca a aflat de ședință de abia cu două ore înainte iar începutul de mandat este “foarte urat și nepotrivit”.

“Vinerea trecută, cand am depus jurământul de consilier județean, eram nerăbdătoare să particip la prima ședință din mandatul 2024-2028. Știam că sunt multe lucruri de discutat și de rezolvat în prima întâlnire și eram dornică să ne apucăm de treabă. Din păcate, cineva s-a gândit că prima ședință trebuie să fie „pe repede înainte”, „de îndată”, anunțată la 12,39 (asta a fost ora la care am primit eu mailul) pentru ora 15. Sunt foarte curioasă cum de au ajuns colegii de la Pașcani în acest interval scurt de timp. Nu or fi ajuns sau au știut mai din timp de acest „de îndată”? În plus, ar fi fost corect ca la prima ședință să participe toți consilierii, care au depus jurământul vineri, care ar fi trebuit să depună în prima ședință pentru că au lipsit motivat și noii colegi care i-au înlocuit pe cei care au renunțat la mandat. Câți dintre aceștia au fost prezenți astăzi? Eu nu am ajuns pentru că programul didactic nu mi-a permis, program pe care nu îl pot modifica de la o oră la alta, chiar dacă sunt ales local și îmi doresc să mă achit de sarcini…Este un început de mandat foarte urât și nepotrivit! Eu mai sper că nu vor mai fi astfel de ședințe, pentru că, vorba unui coleg din județ, le-ar trebui o dronă celor care nu sunt din Iași să ajungă de îndată”, a spus Mihaela Ivancia.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments