Cristian Diaconescu își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale la Iasi

0
4

Cristian Diaconescu se afla pe lista candidaților la alegerile prezidențiale. Acesta a anunțat faptul ca va fi prezent la Iasi, pentru a prezenta programul electoral. De asemenea, Diaconescu va fi prezent și la Sfânta Liturghie pe 14 Octombrie.

“Pe data de 14 octombrie 2024, voi fi prezent în Iași pentru o serie de evenimente importante și vă invit cu drag să îmi fiți alături la lansarea oficială a candidaturii mele și a programului electoral.
Evenimentul va avea loc la ora 18:30, în Sala de Conferințe a Grand Hotel Traian. Acesta este un moment esențial pentru campania mea. Cu acestă ocazie voi prezenta viziunea mea pentru viitorul României.
De asemenea, în aceeași zi, la ora 9:30, voi participa la Sfânta Liturghie organizată în fața Catedralei Mitropolitane, pe podiumul special amenajat, la limita cu Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.
Vă aștept cu căldură alături de mine, în aceste momente importante pentru candidatura mea, deoarece numai împreună putem scrie o nouă pagină în istoria acestei națiuni”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments