Dedeman a concesionat un teren în zona Carrefour Felicia pentru 49 de ani. Ce proiect vrea să facă importanta companie?

0
0

Grupul Dedeman va ridica la Iași un complex comercial cu imobile care vor fi închiriate. Compania are concesionate 4,6 hectare de la Primărie încă din anul 2008, pe o perioadă de 49 de ani în zona Carrefour Felicia, potrivit „Ziarul de Iași”.

Compania din Bacău a confirmat pentru ZDI intenția de a derula investiția, proiectul fiind în etapa de întocmire a Planului Urbanistic Zonal (PUZ). Terenul Dedeman se învecinează cu cel al Carrefour: prin intermediul PUZ vor fi noi reglementări și pe parcarea de la Carrefour (3,2 ha) – cu avizul retailerului francez vor fi reconfigurate accesurile.
„Proiectul de la Iași vizează construirea unor clădiri comerciale care vor fi închiriate. Alte detalii vor fi comunicate ulterior”, se arată într-un răspuns al Dedeman pentru ZDI. La finalul lunii septembrie 2024, compania a obținut de la Primăria Iași un certificat de urbanism pentru întocmire PUZ în vederea construirii de spații comerciale, alimentație publică, drumuri și accesuri, platforme, parcaje, branșamente utilități, rețele tehnico-edilitare în incintă, pilon publicitar, panouri reclamă, reclame fațadă, împrejmuire, spații verzi și un post trafo.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments