First Models Kids: Succes strălucitor la Paris Fashion Week. 16 tinere modele au reprezentat România

0
11

În această toamnă, 16 modele au avut onoarea de a reprezenta România la cel mai prestigios eveniment de modă din lume, Paris Fashion Week. Evenimentul a marcat și sărbătorirea a 14 ani de activitate a First Models, sub conducerea managerului Alina Nechifor, a cărei viziune și dedicație au contribuit semnificativ la acest succes.

„First Models Kids a adus un val de prospețime și talent pe podiumurile pariziene, demonstrând că tinerețea și creativitatea nu cunosc limite. Modelingul pentru copii nu înseamnă doar frumusețe, ci și profesionalism și pasiune. Aceasta este filosofia după care ne ghidăm la First Models Kids.

Fiecare dintre modelele noastre a avut ocazia să colaboreze cu designeri de renume mondial, purtând creații inovatoare și spectaculoase. De la ținutele avangardiste până la cele clasice, modelele noastre au adus un suflu nou și au impresionat publicul și criticii deopotrivă”, a declarat Alina Nechifor, managerul agenției „First Models”.

Tinerii noștri talentați au strălucit pe scena pariziană, fiind aplaudați pentru grația și încrederea lor. Această experiență nu doar că le-a oferit ocazia de a-și arăta abilitățile, dar le-a și deschis noi orizonturi în cariera lor de modele.

„În culisele evenimentului, atmosfera a fost electrizantă. Emoțiile erau la cote maxime, iar echipa noastră a fost un adevărat exemplu de solidaritate și sprijin reciproc. Managerul nostru, Alina Nechifor, a fost alături de noi, asigurându-se că totul decurge perfect și aducându-ne inspirație și încurajare. Un moment memorabil a fost când unul dintre designeri celebri a venit să felicite modelele noastre pentru prestația lor impecabilă, spunând: „Sunteți viitorul modei!”, a spus unul dintre modele.

Ne mândrim cu faptul că First Models Kids promovează excelența și dezvoltarea personală în rândul tinerilor modele!

„Participarea la Paris Fashion Week este o dovadă a angajamentului nostru față de standardele înalte și succesul continuu”, a mai spus managerul agenției.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments