Liviu Bratescu: “Filiala PNL Iasi, preluata de un grup de interese!”

0
0

Plecarea dupa 25 ani din Partidul National Liberal a fost un cumul de nemultumiri, a precizat senatorul Liviu Bratescu, care si-a prezentat demisia dupa ce a fost plasat de conducerea filialei iesene pe pozitia a 4-a pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare care vor urma. Acesta a precizat in emisiunea Linia Intai, de la TeleM, ca filiala ieseana a fost preluata de un grup de interese din jurul lui Costel Alexe.

Desi nu a fost angrenat in scandaluri politice si a fost activ in Parlament, senatorul a fost retrogradat de conducerea filialei pe ultimul loc eligil pentru Camera Deputatilor.

Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani si amintesc aici si faptul ca in 2020 la fel a fost o lista realizata de presedintele de atunci, domnul Costel Alexe, in urma careia, pe locul 3 de la Camera Deputatilor a aparut un alt cumatru al domniei sale, de la Bucuresti, domnul Alexandru Kocsis. Atunci am fost propus pe locul 2 la Senat. Noi vorbim de o practica, incetatenita si transformata in realitatePractic, am fost eliminat, sa ne intelegem, a existat aceasta dorinta, chiar exprimata prin aceasta propunere de a scapa de Liviu Bratescu”, a declarat Senatorul Liviu Bratescu

In aceste conditii, senatorul a precizat ca plecarea lui din partid este una fireasca.

A fost expresia acumularii unei nemultumiri pentru modul in care au existat diferite raportari fata de mine de-a lungul timpului, pentru felul in care a functionat la nivel national Partidul National Liberal si faptul ca am simtit ca partidul este luat de un grup de interese din jurul domnului Costel Alexe”, a mai adaugat acesta

Senatorul crede intr-o resetare a clasei politice si in aceste conditii a preluat filiala ieseana a Partidului Romania in Actiune care il sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments