Ludovic Orban: “Orice candidat care vine la Sf. Parascheva sa culeaga voturi numai in an electoral, face o greseala grava!”

0
11

Candidatul la prezidentiale al Fortelor de Dreapta, Ludovic Orban si-a criticat astazi adversarii din cursa electorala dupa ce acestia au anuntat ca vor veni la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana. Acesta a spus astazi la Iasi ca nu vor strange voturi prin simpla prezenta la cel mai mare pelerinaj religios din Romania.

Ludovic Orban: “Orice candidat care vine la Sf. Parascheva sa culeaga voturi numai in an electoral, face o greseala grava. In ceea ce ma priveste pe mine, eu vin la Sf. Parascheva in fiecare an, exact cum am fost in fiecare an si de 24 ianuarie. Aici nu se culeg voturi, daca vii, cu alte scopuri. Nu cred ca, cineva care are pacate se considera absolvit de pacate doar daca vine in pelerinaj la Sf. Parascheva, trebuie sa se caiasca, sa nu mai pacatuiasca. Cetatenii romani vor urmari aceasta campanie si isi vor acorda votul in functie de cata incredere au in fiecare candidat”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments