Noi delegări pentru arbitrii ieșeni de fotbal în sală!

0
10

Arbitrii internaționali Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc au fost delegați de UEFA pentru a oficia la jocuri din etapa principală Champions League la futsal.

Vlad Ciobanu a fost delegat la jocurile din grupa 6, care se vor disputa la Belgrad, capitala Serbiei, în perioada 23-26 octombrie. Vor participa echipele campioane ale Olandei (Tigers Roermond), Letoniei (Riga Futsal Club), Macedoniei de Nord (Futsal Club Forca) și Serbiei (KMF FON Banjica).

În cadrul acestei competiții, arbitrul ieșean va avea colegi arbitri din Marea Britanie (Mark Birkett), Cehia (Jan Kresta) și Belgia (Jiri Bergs). Observator pentru arbitri este Gjergy Bitri din Malta, iar delegat din partea UEFA a fost nominalizat spaniolul Victor Beceiro.

Câștigătoarea grupei se va califica în etapa următoare a competiției.

Bogdan Hanceariuc va conduce meciuri din grupa 4, care se vor juca în Kazahstan, în perioada 22-25 octombrie. Echipele din grupă sunt: Kairat Almaty (Kazahstan), Sporting Clube de Portugal (Portugalia), Haladás VSE (Ungaria) și Futsal Club Semey (Kazahstan).

Din această grupă se vor califica mai departe primele trei echipe, ultima părăsind competiția.

La acest moment, cei doi ieșeni sunt cei mai bine clasificați arbitri români la futsal, Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc, fiind în categoria de elită, nivelul maxim care poate fi atins pe plan internațional.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments