PNL sta la guvernare ca sa nu fure PSD, dar DNA il „curenteaza” pe fruntasul liberal Nelu Tataru, ce lua 100 de lei, oua si gaini de la bolnavi.

Despre spagarul imputit Nelu Tatar de la PNL

0
0
Nelu Tataru

Nelu Tataru, Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator al PNL și cel mai vizibil oficial din Ministerul Sănătății pe perioada Covid, a belit ananasul: DNA il acuza de fapte de coruptie, dar nu coruptie mare, ci cioflingareli ieftine, in sensul ca Tataru a luat in circa 100 de probe materiale spagi de la pacientii sai. Nenorocitului asta imputit ii trebuia orice, numai spaguta sa fie: oua, gaini, chiar si 100 de lei.

Scandalul e deloc binevenit pentru PNL care tocmai face baie de vreo saptamana in retorica “PSD e partid de hoti”. Deputatul PNL Daniel Constantin imi spunea ieri la emisiunea Nicoletei Cone de pe Realitatea Plus ca liberalii stau la guvernare ca sa se asigure ca PSD nu fura in actul guvernamental si ca nu fura alegerile. Hahahaha, si azi a venit DNA cu acuzele astea.

Normal, Ciuca nu a avut ce sa faca: l-a scos pe prostovan de pe listele de la PNL Vaslui. Face PNL de rusine cu spagile lui mici in oua si gaini, macar Buzatu de la PSD Vaslui a fost prins cu 1,25 milioane de lei in cash de procurori, alt respect ai pentru un spagar adevarat, cum e Mitica Buzatu, nu pentru un cioflingar ce ia oua si 100 de lei de la bietii vasluieni! Glumeam, da?

PNL trebuie sa taca. Sau ar trebui sa taca o vreme, ca are gura plina de margarina ranceda.

Nu va panicati, ei raman la guvernare fiindca mai vor sa ciordeasca din ciolan, asta e adevaratul motiv, nu pretextul responsabilitatii: sunt sute de liberali ce halesc din consilii de administratie, din licitatii trucate, nu vor ei sa plece de la cascaval, fiindca sa stiti – ca Tataru mai sunt o tona.

Problema mea “e” mai multe: de exemplu, ca Tataru e gabjit doar pentru niste cacaturi de spagute, cand el a fost taticul golanelilor in pandemie.

Daca nu ati uitat cumva… din momentul izbucnirii crizei coronavirus în România, Tataru a condus Grupul de lucru din Ministerul Sănătății care gestiona criza coronavirus în România. Va puteti imagina cat a furat asta in acea perioada?

Intrebarea e de ce nu s-a efectuat o ancheta pe numele lui Tatar despre “activitatea” lui in pandemie? Aia era o ancheta necesara! In fapt, intrebarea mai puternica e asta: de ce TOT ce s-a intamplat in pandemie, toate ciordelile facute de politicieni atunci, a ramas in aer sau s-a pus praful?

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments