Referendumul pentru integrarea R.Moldova în UE a depășit considerabil pragul de prezență pentru validare / Peste 50% dintre alegătorii moldoveni au votat în primul tur al prezidențialelor

0
10

Cetățenii Republicii Moldova au fost chemați, duminică, la vot pentru primul tur al alegerilor prezidențiale, dar și pentru un referendum istoric, în care să-și exprime opțiunea pentru modificarea Constituției în vederea integrării țării în Uniunea Europeană. Pentru a fi validat, la referendum trebuie să participe cel puțin 33,33% din cetățenii înscriși în listele electorale, însă pragul a fost deppșit considerabil. Primele rezultate ale votului moldovenilor vor fi anunțate de Comisia Electorală Centrală la ora 22.00. G4Media.ro transmite LIVE principalele momente:

Ora 21.00: Prezența la primul tur al alegerilor prezidențiale până la ora 21.00, când se închid urnele în Republica Moldova, a ajuns la 51,41%.

Numeroși moldoveni votează în diaspora. La București, la secția de votare deschisă în Centrul Vechi s-au format cozi impresionante.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments