Remedii miraculoase pentru diabet, promovate pe internet. Medicii avertizează: Nu există medicamente care să vindece această boală

0
8

Semnal de alarmă privind remediile miraculoase pentru diabet promovate în mediul online. Specialiştii atrag atenţia că vieţile bolnavilor sunt în pericol din cauza unui produs promovat de anumite site-uri ca fiind vindecător. Cei care au căzut în plasă au renunţat la tratamentul prescris de medic, iar starea lor de sănătate a fost grav afectată. Unii au ajuns chiar şi la spital după ce au suferit un accident vascular cerebral. Potrivit Societății Române de Diabet, în prezent nu există niciun medicament care să vindece diabetul.

Medicii le recomandă pacienţilor cu diabet să nu renunţe în niciun caz la tratamentul prescris pentru a lua anumite suplimente promovate ca fiind miraculose. În acest fel a procedat o pacientă care a renunţat să îşi mai controloze glicemia şi astfel şi-a pus viaţa în pericol.

Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice: Glicemiile au urcat foarte mult. Am văzut analizele în care homoglobina gricolizată deja era aproape de 11. Și doamna, între timp, evident pe dezechilibru major metabolic și pe un teren destul de fragilă, o vârstă înaintată și comorbidități, adică alte patologii asociate, a făcut un accident vascular cerebral.

Site-ul care promovează suplimentul alimentar își prezintă produsul ca fiind dublă lovitură pentru diabet. Pe prima pagina a site-ului găsim și o rubrică unde ne putem trece datele de contact.

„În cazul în care dvs. optaţi pentru un tratament complet, da, el este capabil să elimine în totalitate cauzele problemei, deci nu doar să le amelioreze , le elimină. Este recomandat să utilizaţi maxim 2 săptămâni ambele tratamente în acelaşi timp. Apoi, renunţaţi la tratamentul chimic, îl continuaţi pe cel naturist până la sfârşit, apoi o să vedeţi rezultatele şi o să fiţi sigură că nu mai este nevoie să luaţi alte tratamente”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments