România Educată: Primarul Comunei Focuri, Viorel Vasile Murariu a luat o ușa de la toaleta școlii fără a da vreo explicație. După ce au fost alertate autoritățile, edilul a adus înapoi ușa

0
0

Povestea nu este a lui Păcală, ci a primarului Viorel Vasile Murariu care a fost prins că a luat ușa unei toalete de la Școala Profesională din Focuri. El ar fi fost dat de gol de angajații școlii care au alertat conducerea unității. A durat două săptămâni și multe amenințări la nivel de Consiliu Local pentru ca primarul să își dea seamă că bunul nu îi aparținea și l-a adus înapoi.

După ani de zile în care se tot vorbește despre investițiile în infrastructura școlară în mediul rural, primarul comunei Focuri a comis o ispravă de zile mari: a plecat cu o ușă care trebuia montată la toaleta școlii și a dus-o, cel mai probabil, acasă.

România Educată: Primarul Comunei Focuri, Viorel Vasile Murariu a luat o ușa de la toaleta școlii fără a da vreo explicație. După ce au fost alertate autoritățile, edilul a adus înapoi ușa

Edilul nu a anunțat pe nimeni că vrea să ia ușa și s-a dus într-o dimineață și a luat-o fără nicio remușcare. Ușa a fost cumpărata de școală, nu de primărie în caz ca ar emite pretenții în acest sens, spun oamenii din comună.

Școala este în reparații și se fac investiții importante pentru a le oferi tinerilor condiții normale de studiu.

Văzând că zilele trec și primarul refuză să aducă ușa înapoi, reprezentanții școlii s-au adresat Consiliului Local și Inspectoratului Școlar Județean Iași pentru a găsi soluții la problemă.

„A adus ușa înapoi. Nu am făcut nicio sesizare scrisă dar am luat legătura cu autoritățile. Am fost anunțată că ușa lipsește și am luat legătura cu dumnealui. Poate s-a gândit că nu ne mai trebuie. Acolo ușa trebuie să fie schimbată pentru că se construiesc grupuri sanitare”, spun reprezentanții școlii.

Lucrările de reabilitare și modernizare a școlii se fac din bani de la bugetul local și de la Ministerul Educației suma de 250.000 lei.

„Au scos ușa pentru că s-au modernizat grupurile sanitare și ne-am trezit fără ea. După două săptămâni a adus-o”, au mai spus angajații școlii.

Am încercat să luăm un punct de vedere de la primarul comunei Focuri, Viorel Vasile Murariu însă nu a răspuns telefonic.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments