Simion îl face senator pe Sergiu Mihalcea, „conferențiar” la Ambasada Rusă. „Dușmanul e în Vest”

0
21

George Simion îl face senator pe Sergiu Mihalcea, care a fost invitat de câteva ori să vorbească la Ambasada Rusă. Mihalcea este un conspiraționist care vede în străini un dușman și crede că parlamentarii sunt plătiți de multinaționale să vândă țara. Și o înjură pe Maia Sandu.

Georges Simion și AUR au definitivat listele pentru alegerile parlamentare din decembrie, conform newsweek.

George Milacea, primul loc pe listele de la Senat în Ilfov este un conspiraționist care a „conferențiat” de 3 ori la Ambasada Rusiei. Despre el, Newsweek a scris în exclusivitate că a fost invitat la colegiul de elită Șincai din București pentru a debita conspirații culturale copiilor.

George Simion îl face Senator pe Sergiu Mihalcea care conferențiază la Ambasada Rusiei

George Mihalcea are toate șansele să devină senator AUR. El a anunțat, zilele trecute, pe FB că a acceptat oferta lui George Simion de a deschide lista pentru Senat în Județul Ilfov.

Mihalcea este un induivid bizar care, pentru efectul artistic, se deplasează pe câmpuri, dealuri, ogoare de unde se adresează unui public absent de la un pupitru pe care îl cară după el.

De pe brazada de pământ a unui ogor, așa cum vedeți mai jos, Mihalcea se ia la trântă cu multinaționalele. Discursul lui amintește de cel al lui Liviu Dragnea din ultimele luni. Mihalcea susține că România e furată de străini, că are bogății uriașe pe care occidentul vrea să le fure și că există unul, Soroș, care bagă zâzanie între români.

Mihalcea mai susține că parlamentarii sunt niște lobiști plătiți de către multinaționale.

George Simion, „sedus” de un „putinist”

Mihalcea revine mereu la subiectul românilor furați de către străini (multinaționale, Soros, Occidentul, SUA). Și, adesea, scoate asul său din mânecă – și anume „globalismul”. Globalimul  (ideologie a unor grupuri cu interese mai largi decât cele naționale – potrivit DEX) îl opună „suvernanismului” la care Mihalcea, AUR și SImion se închină.

„Câștigătorii și organizatorii schimbării de sistem economic și politic din 1989 sunt GLOBALIȘTII. Iar globaliștii au toate șansele prin sistemul creat să câștige și alegerile din 2024”, zice Mihalcea într-o altă intervenție fantezist-conspiraționistă.

Sesizăm micul oftat al lui Mihalcea după vremurile de altă dată, în care nu ne aflam sub dictatura globaliștilor și eram singura țară fără datorie externă, grație lui Ceaușescu.

Iar dacă nu știți că spune Mihalcea că „după Ucraina, Americanii pregătesc izbucnirea războiului în Finlanda”

Pentru că se apropiau alegerile din Moldova, Mihalcea s-a poziționat clar în tabăra pro-rusă jignind-o direct pe MaIa Sandu care organizează și un referendum pentru ca Moldova să o ia iremediabil pe drumul spre UE.

„Cum vinde Maia Sandu Republica Moldova în bătaie de joc pentru moldoveni. Duduia care a prostit o țară întreagă. Eu am spus de acum doi ani: planul Rusiei este să ajungă la Portul Giurgiulești”, zice Mihalcea.

A vorbit de 3 ori la Ambasada Rusiei

Mihalcea joacă ridicol la două capete. Când a fost a treia oară să conferențieze la Ambasada Rusiei la București și-a intitulat declarația „În casa dușmanului”. Altfel zis, nu se duce să se închine lui Putin, ci să îi bată obrazul la el acasă.

Între Mihalcea și Rusia nu e nicio dușmănie, dimpotrivă. Rușii te verifică la sânge înainte să te invite să le stai la masă. Iar, Mihalcea e un adversar declarat al Occidentului.

În iunie 2021 el a fost invitat, pentru a treia oară, la Ambasada Rusiei din România, unde a avut un discurs din care cităm câteva lucruri.

„Sunt onorat să fiu invitat la conferința dvs a treia oară și am venit în calitatea mea de jurnalist independent român… ca orice român onest și vertical pot recunoaște interesul vital pentru liniște și ca Federația Rusă niciodată să nu ajungă la un conflict cu NATO”.

Apoi, se pornește într-un discurs contra Occidentului pe care noi l-am ajutat și el ne-a abandonat:

„Germania, Marea Britanie, Franța s-au putut bucura de libertate și democrație și pentru că România, această poartă către securitatea Europei, le-a asigurat lor libertatea și traiul bun, iar ca mulțumire, noi românii am primit din partea lor mai întâi Cortina de Fier și libertatea de a fi bolșevizați”.

Avem de-a face, desigur, cu teoria Vestului nerecunoscător pe care România l-a sprijinit chiar cu prețul libertății. O minciună, evident.

Omul lui Simion a turnat neadevăruri copiilor de la Șincai

Newsweek a scris, în exclusivitate, despre modul în care Mihalcea a ajuns – cu complicitatea directoarei să se adreseze elevilor de la Colegiul Șincai.

Sergiu Mihalcea a vorbit, pe 13 decembrie 2023, la Colegiu Național Gheorghe Lazăr, unul dintre cele mai importante din România.

„Astăzi, în Amfiteatrul Colegiului Gheorghe Lazăr, despre realul debut al lui Eminescu, la Budapesta, apărător al Transilvaniei. Fapte scoase voit din educația fiecărui român! Dacă se acceptă mereu falsul și convenția hotărâtă de alții, atunci și ființa umană va fi construită după chipul minciunii! Educația este LUMINĂ, nu întunecime!”, a scris Mihalcea pe FB.

Despre ce le-a vorbit copiilor?

„Dictatura, azi, nu mai este ca în comunism… Ca să simți noua dictatură, noua democrație viciată, gândiți-vă cât de mult vi se rupe de lucrurile importante ale valorilor românești”, a spus Mihalcea în fața elevilor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments