Un bărbat din Republica Moldova a încercat să intre ilegal în România cocoțat pe sistemul de cuplare al unui vagon

0
0

In timpul garării trenului accelerat 401, care circulă pe ruta Chişinău – București, o echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi – feroviar și un expert FRONTEX, desemnat să desfășoare misiunea de supraveghere, a descoperit o persoană care stătea ascunsă pe o componentă a sistemului de cuplare a ultimului vagon.

Deoarece bărbatul nu deținea documente de călătorie sau identitate, acesta a fost condus la sediul structurii în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin, s-a stabilit că persoana este un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani. Politistii au constatat că acesta a mai fost depistat încercând să intre ilegal în România.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, faţă de persoană a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de cinci ani. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLiderii SOS și AUR, acuzați că vând locuri pe liste pe bani grei. PSD și PNL imune? DNA intră pe fir
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments