VIDEO! Social-democrații ieșeni au lansat astăzi listele de candidați. Ministrul Sănătății Alexandru Rafila și rectorul UTI Dan Cașcaval

0
56

Social-democrații ieșeni au lansat astăzi listele de candidați. Rectorul UTI, Dan Cașcaval, profesorul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, liderul PSD Iași, tânărul IT-ist Bogdan Cojocaru sunt câteva dintre propunerile făcute ieșenilor de PSD.

Alături de ei sunt oameni de afaceri, cadre didactice,  oameni cu experiență și tineri pregătiți să își dedice activitatea pentru proiectele Iașului.

Beneficiem de sprijinul conducerii centrale și sunt convins că vom câștiga aceste alegeri. Marcel Ciolacu este președintele de care românii au nevoie. Pentru noi, ieșenii, Guvernul condus de Marcel Ciolacu înseamnă câteva repere foarte importante: prima autostradă construită în județul nostru – A7 Ploiești-Pașcani, cea mai mare investiție publică din istoria județului nostru – Spitalul Regional de Urgență – peste 3 miliarde lei, primele lucrări de la Autostrada care va traversa munții- A8, licitația pentru A8 – tronsonul din județul Iași poate fi lansată după aprobarea indicatorilor tehnico-economici prin Hotărâre de Guvern.

PSD a demonstrat că proiectele Iașului și ale Moldovei sunt importante și este nevoie să continuăm să lucrăm împreună pentru a aduce Iașul acolo unde îi este locul„, a declarat Bogdan Cojocaru, liderul PSD Iași.

Prezent la evenimentul de depunere al candidaturilor ministrul sănătății Alexandru Rafila a declarat: „Ca ministru al Sănătății, am demarat construcția Spitalului Regional de Urgență la Iași. Este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi realizate în țară. Candidez la Camera Deputaților pentru că vreau să transformăm Iașul în cel mai important centru medical din estul Europei: infrastructură spitalicească modernă, aparatură și echipamente de ultimă generație, personal medical bine instruit și bine plătit. Totul în beneficiul Iașului și al întregii Moldove.”

Rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Dan Cașcaval a subliniat importanța trimiterii de către partidele politice a unor specialiști în Parlamentul României care să reprezinte cu adevărat nevoile și problemele ieșenilor: „Cred cu toată convingerea că Iașul are nevoie de oameni politici maturi, deschiși, integri, atenți la agenda publică și care să demonstreze prin întreaga lor carieră profesională și conduită personală că sunt capabili să reprezinte interesele comunității. Acesta este și motivul pentru care candidez la Senatul României. Pentru a restabili prestigiul politic al Iașului și a-i recâștiga locul de frunte între județele României.”

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments