VIDEO. Panarama de pe lume! Polițiști acroșați cu mașina de un fost consilier județean care are permisul suspendat. Circ și amenințări pe marginea șoselei

0
102
Foto: ziarpiatraneamt.ro
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/izDmdeqD6ko?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziarpiatraneamt.ro

Foto: ziarpiatraneamt.ro

Poliţistii nemțeni au întâmpinat probleme serioase în a verifica actele maşinii conduse de Nadina Simion, fost consilier judeţean. Unul dintre agenţi a fost acroşat şi rănit uşor de jeep-ul condus de şoferiţă. Aceasta îl acuză pe agentul care a oprit-o că a ameninţat-o cu pistolul.

 

Incidentul a avut loc duminică după amiază, în jurul orei 16, pe DN 15, pe raza localităţii Săvineşti. Oprită în trafic pentru controlul actelor, Nadina Simion, ex-consilier judeţean, a intrat în conflict verbal cu agentul A. Ciprian, de 25 de ani, de la postul de poliţie Dumbrava Roşie, din județul Neamț, acuzându-l că a ameninţat-o cu pistolul, şi că măsura este un abuz.   

În momentul verificărilor, maşina Porsche Cayenne la volanul căreia se afla Nadina Simion a fost imobilizată de două autoturisme folosite de poliţişti pentru a o împiedica să plece.  

 În timpul manevrelor, şoferiţa l-a acroşat cu spatele jeep-ului pe agentul de poliţie, iar acesta a căzut. Echipajul de la Ambulanţă chemat la faţa locului i-a acordat îngrijiri şi l-a transportat la spitalul judeţean unde s-a constat că are o contuzie la coapsă, arată Adevărul.  

„Conducătoarea auto nu a prezentat documentele personale şi ale autovehiculului, fapt pentru care aceasta a fost condusă la sediul Serviciului Rutier, unde s-a stabilit identitatea şi s-a constatat că aceasta are permisul de conducere reţinut de către Serviciul Rutier Bacău, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, este punctul de vedere oficial al Poliţiei Neamţ despre acest incident.  

Nadina Simion susţine că are dreptul să conducă după ce a contestat decizia de reţinere a permisului şi are o dovadă care a fost comunicată Poliţiei din Bacău. Atât ea, cât şi un martor care a filmat întreaga scenă, o persoană apropiată şoferiţei, acuză că întreaga scenă a fost un abuz al agenţilor de poliţiei care nu au respectat procedura de oprire în trafic.     

În cele din urmă, Nadina Simion a fost condusă la Serviciul Poliţiei Rutiere, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana care nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi de ultraj.  

„Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, suspecta fiind cercetată în stare de libertate”, se arată în comunicatul IPJ Neamţ.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTorționarul Vișinescu, audiat, marți, la Parchetul General
Articolul următorIt’s MAGIC! Este IREAL ce vezi la acest magician
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments