Al treilea meci al campioanei în Spania! Steaua – FC Lucerna, de la 19:00

0
51

Lotul deplasat aici de Laurenţiu Reghecampf a avut de disputat, până acum, două partide amicale cu FC Nurnberg (1-5) şi cu Werder Bremen (0-0), jocuri care au scos în evidenţă o serie de probleme pe care antrenorul trebuie să le rezolve.
 

În această seară, de la ora 19:00, echipa condusă de Reghecampf va disputa al treilea amical în cadrul turneului din Spania, împotriva celor de la FC Lucerna (locul doi în prima ligă elveţiană).

Steliştii continuă să se plângă de duritatea primului cantonament al anului, iar oboseala se simte nu doar pe teren, ci şi după meciuri.

Problemele lui Laurenţiu Reghecampf par să se acutizeze, mai ales că după prima jumătate de oră a meciului amical cu Werder Bremen, s-a văzut nevoit să-l scoată din teren pe polonezul Lukasz Szukala. Acesta s-a accidentat singur şi a părăsit terenul ajutat de medicii echipei, iar problema sa pare una destul de serioasă.

Polonezul nu va fi folosit în jocul din această seară, iar Reghe îi poate testa pe Cornel Râpă sau Alexandru Aldea, alături de Florin Gardoş în centrul defensivei Stelei.

 

(Sursa: prosport.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments