10.000 de porții de fasole și cârnați pregătite pentru ieșeni, la sărbătoarea Micii Uniri

0
61

La Iaşi pregătirile pentru Ziua Micii Uniri sunt în plină desfăşurare. Se împlinesc 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, iar la manifestările de anul acesta şi-au anunţat prezenţa mai mulţi lideri politici.

 

Manifestările organizate pe 24 ianuarie la Iași vor avea loc, ca de obicei, în Piața Unirii, începând cu ora 9:30. Evenimentul va debuta cu un concert folcloric susținut de artiști din toate provinciile istorice ale României. Manifestarile oficiale vor începe la ora 11:00.

 

Victor Ponta, Crin Antonescu sau Mihai Razvan Ungureanu sunt doar câțiva dintre liderii politici care vor fi prezenți vineri în capitala Moldovei. După discursurile oficiale vor urma depunerile de coroane de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza și defilarea militarilor.

 

În același timp, primăria va împărţi spectatorilor 10.000 de porții de fasole și cârnați, precum și vin fiert. Municipalitatea se așteaptă ca la evenimentele care vor fi organizate la Iași la 24 ianuarie să participe câteva mii de persoane.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments